KIRIKKALE
21°
01:18

Yatsı'ya Kalan Süre

Kuzucu: “Milletimiz tarihin en ağır sorunlarıyla yaşıyor”

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Yavuz Kuzucu ve parti yönetimi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gündemi değerlendiren Kuzucu, “Milletimiz ekonomik, sosyal, siyasi ve hukuki alanda tarihteki en ağır şartlarını yaşıyor” dedi.


FAKİRLER ÜLKESİ KONUMUNA GELDİK 
Siyasi parti çalışmaları kapsamında İYİ Parti Merkez ilçe başkanı Av. Yavuz Kuzucu ve parti yönetimi, kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gündemdeki ekonomik ve siyasi alanda yapılan çalışmaları değerlendiren Kuzucu, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni kutladı. Kuzucu, Ülkemiz şu anda ekonomik, sosyal, siyasi ve hukuki olarak inanıyorum ki tarihteki en ağır şartların yaşandığı günlerden geçmektedir. Özellikle ekonomik olarak savaş koşullarının olduğu günlerden bile zor günleri yaşadığımız hepimizin malumudur. Yeni yılda maşlara yapılan zamlar daha maaşı almadan erimiş adeta ülkemiz bir fakirler ve dar gelirliler ülkesi durumuna gelmiştir. İşsizler ordusu çoğalmış insanlar ve gençler gelecekten ümidini kesmiş ne yapacaklarını bilmez şekilde yaşamaktadırlar” dedi.


GECE GÜNDÜZ HALKIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ 
“Siyasal iktidar yirmi yılın sonunda artık insanlar için ümit olmaktan çıkmış, bu iktidarın ülkemize ve insanımıza artık bir gelecek vaat etmediği toplumumuzun birçok kesimi tarafından anlaşılmıştır. İyi partimiz Cesurlar Hareketi ülkemiz ve insanlarımız için büyük bir umut olmuş her gün üye sayımız artarak en çok tercih edilen en çok istenen bir parti durumuna gelmiştir. Bizlerde İYİ Parti Kırıkkale Merkez ilçe başkanlığı olarak il başkanlığımızla koordineli çalışarak partimizi ilimizde en büyük ve en çok üyesi olan parti olması için tüm arkadaşlarımızla gece gündüz çalışmaktayız. Düğün ve cenazelere katılarak halkımızın mutlu ve hüzünlü günlerinde yanlarında olmaya çalışmaktayız. Partimizin iç işlerindeki çalışmalarını da ihmal etmemekteyiz. Sandık başı üyelerimizi atamış durumda olup, sandık başı eğitimlerine en kısa zamanda başlayacağız.” 


İYİ PARTİ SEÇİMLERDE BİRİNCİ OLACAK 
“Seçimin güvenli bir ortamda yapılması için tüm çalışmaları şimdiden başlatmış durumdayız. Kırıkkale’de tüm vatandaşlarımızın bir tek oyunun heba olmaması için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu konuyla ilgili seçim güvenliğini tüm arkadaşlarımızla beraber yapacağız. Merkez ilçe Başkanı olarak atandığımda iki yüz civarında olan üye sayımız, şu anda üç binin üzerine çıkarmış durumdayız. 2022 yılı Ocak ayı itibariyle Nüfus oranına göre Türkiye dördüncüsü olduk. Hedefimiz bu yılsonu itibarıyla Türkiye birincisi olmaktır. Bu gayretle ilk seçimlerde arkadaşlarımızla beraber İyi Partimizi hem ülkemizde hem de ilimizde birinci parti yapacağız.”


KÖPRÜLÜ KAVŞAK PROJESİ’NİN ESKİ OLDUĞU İDDİASI 
Kırıkkale Belediyesi’nin büyük övünç ve reklamlarla başladıkları Etiler Köprülü Kavşak çalışmasını da ellerine yüzlerine bulaştırmışlar, çalışmalar adeta durma noktasına gelmiştir. Duyumlarımıza göre Etiler yol kavşağına uyguladıkları projenin çok eski ve güncel olmadığın farkına köprünün bitme aşamasına geldikten sonra haberlerinin olduğu. Eğer bu böyleyse belediye için affedilmez bir skandal olduğudur. Belediyenin ihmalinden dolayı etkilenen esnaf ve vatandaşların kaybolan haklarının karşılığını kim verecek. Halka, esnafa manava, taksiciye sorduğumuzda belediye başkanını yıllardır halkın içinde hiç görmediklerini söylemektedirler. Bundan sonraki hiçbir seçimde bu belediye başkanının halkın karşısına gelemeyeceğini söylemekteler.”


Haber: Ahmet Gökdemir  

İlginizi Çekebilir

Kılıç’tan teşkilatlarına teşekkür yemeği

İlginizi Çekebilir

Milletimiz için yarınlar iyi olacak

İlginizi Çekebilir

Özen’den mavi listeye birlik ve beraberlik yemeği 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

98603

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171