KIRIKKALE
21°

Lüy: “Hakemler, bizim futbolcularımıza karşı diktatör!”

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Yahşihanspor, kendi sahasında ağırladığı Talasgücü Belediyespor'a 1-2 mağlup oldu. Hakem hataları nedeniyle karşılaşmayı kaybettiklerini ifade eden Kulüp Bakanı Erol Lüy, " Bizim futbolcularımıza karşı diktatör hakem o


KARŞI TARAFA UYARI DAHİ YAPMIYORLAR 
2022-2023 futbol sezonuna iyi bir başlangıç yapamayan Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Yahşihanspor, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Talasgücü Belediyespor'a 1-2 mağlup oldu. Sosyal medya hesabından sert bir açıklama yapan Yahşihanspsor Kulüp Başkanı Erol Lüy, “Kırıkkale’mizin takımlarından Yahşihanspor Kulübü olarak hakemler konusunda açıklama yapmadık. Ama son oynadığımız maçlardan sonra bir açıklama yapma gereği duyduk” dedi.

HAKEMLER EMEĞİMİZİ ZİYAN EDİYOR 
Lüy, “Maalesef maçlarımızda kırmızı kart ve penaltı gelenek haline geldi. Bizim futbolcularımıza karşı diktatör hakem olanlar ne yazık ki karşı tarafa hiçbir şekilde uyarı bile yapamıyor. Yahşihanspor Kulüp Başkanı olarak çocuklarımızın emeklerinin ziyan edilmesini, isim ile maç alınmasını, Kırıkkale düşmanlığını anlamış değilim ve gereğinin yapılacağının bilinmesini isterim. Hakemlerimizin mütevazi takımların haklarını korumak yerine yetkilerini onları ezmek için kullanmasını şiddetle kınıyorum” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Lüy: “Hakemler, bizim futbolcularımıza karşı diktatör!”

İlginizi Çekebilir

Yahşihanspor’un umutları Play-Out’ta

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da kadın voleybol takımı kuruldu 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

98749

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171