KIRIKKALE
25°
03:43

İmsak'a Kalan Süre

Polisim diyerek dolandırdı! Gerçek polisten kaçamadı!

Kırıkkale’de geçtiğimiz hafta kendini polis olarak tanıtıp dolandırma vakasının üzerinden 1 hafta geçmeden ikincisi yaşandı. Yine kendini polis olarak tanıdan bir şahıs, güvenlik güçlerinden kaçamadı.


İKİNCİ DOLANDICILIK VAKASI
Geçtiğimiz hafta Kırıkkale’de kendini polis olarak tanıtan 3 zanlı emniyet güçleri tarafından tutuklanmış cezaevine gönderilmişti. Aradan 1 hafta geçmeden ikinci kez aynı dolandırma numarası bir kez daha gündeme geldi. Geçtiğimiz Çarşamba günü şüpheli A.K, (20), A.A’yı (46) arayarak polis olduğunu ve kendisine ait birikiminin fotoğrafını ve ev adresini isteyerek bir polisin kendi evine geleceğini söyledi.

ANKARA’DA YAKALANDI
Bu durum üzerine şüphelenen A.A, en yakın polis karakoluna giderek kendisinin polis olduğunu iddia eden birisinin aradığını, maddi birikintisinin olup olmadığını, ev adresini isteyerek bir polisin geleceğini altınları ve parayı aldığına yönelik ifade verdi. Mağdur A.A, Kendisini polis olarak tanıtan şahsı ikametinin bulunduğu sokak üzerinde gördüğünü ve 500 dolar, 5 bin 500 Türk lirası ile 7 adet 120 gram ağırlığındaki altın bilezikleri teslim ettiğini belirtti.

ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI
Konuyla ilgili harekete geçen Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlattı. Mağdur A.A’nın şüphelinin tespiti ve yakalanmasına yönelik verdiği bilgiler doğrultusunda güvenlik kameraları ve KGYS görüntüleri incelendi. Yapılan titiz çalışma ve inceleme sonucunda şüpheli şahıs A.K, Ankara’da yakalandı.
Şüpheli şahsın üzerinden çıkan 1 adet telefon, 12.683 dolar, 1.148 Euro, 100 Euro, 1.125 Türk lirası, 2 adet altın bilezik, 7 adet altın yüzük, 4 çift küpe, 4 adet kolye ele geçirildi. Şüpheli şahıs işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber:Yunus Emre Altundağ

İlginizi Çekebilir

Aç kalan kurtlar ilçe merkezine indi!

İlginizi Çekebilir

Atatürk Ortaokulu’nun son durumu belli oldu!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de altın fiyatları ne durumda?

Haber Yorumları

Yorum Yaz

73928

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171