KIRIKKALE
22°
02:42

İkindi'ye Kalan Süre

Şehitler Ortaokulu, Romanya’da

Eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalar gerçekleştiren Şehitler Ortaokulu, geliştirdikleri proje kapsamında Romanya’ya gitti. Öğrenciler burada ‘Çevre, iklim değişimi ve geri dönüşüm’ konusunda eğitim alacaklar.


ÇEVRE, İKLİM VE DEĞİŞİMİ PROJESİ 
Yarının başarılı gençlerini yetiştirmek amacıyla çalışma sergileyen ve eğitim-öğretim alanında başarısına başarı katan Şehitler Ortaokulu, her alanda proje hazırlamaya devam ediyor. Projeleriyle öğrencilere yurtdışı imkanı sunan Şehitler Ortaokulu’nun şimdiki durağı ise Romanya oldu. ‘Çevre, iklim değişimi ve geri dönüşüm’ projesi kapsamında öğrenciler 1 hafta boyunca Romanya’da eğitim alacaklar. 

1 HAFTA BOYUNCA EĞİTİM ALACAKLAR 
Konu hakkında okul tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Kırıkkale İl Millî Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimince yürütülen ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından hibelendirilen 2022-1-TR01-KA121-SCH- 000063712 sözleşme numaralı Erasmus Okul Eğitim Alanı Akreditasyon Projesi kapsamında Şehitler Ortaokulu öğrencileri ve öğretmeni Romanya'da “çevre, iklim değişimi ve geri dönüşüm” temaları üzerine eğitim görecekler. Romanya’da bulunan öğrencilerle birlikte bir hafta boyunca çeşitli proje çalışmaları yürütecekler. Proje faaliyetlerinin yanında, farklı kültürlerdeki zenginlikleri keşfetme fırsatı da elde edecekler. Proje katılımcıları, yurda döndükten sonra edinmiş oldukları bilgi ve deneyimleri öğretmen ve öğrencilerle paylaşacaklar” ifadesi yer aldı.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Millî Eğitim Müdürü Aydın, öğretmenlerle buluştu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

11458

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171