KIRIKKALE
25°

Yenişehir’de asayiş olayları vatandaşı isyan ettirdi!

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi’nde her geçen gün bir asayiş olayı yaşanıyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yaşanılan bu olaylar karşısında yeteri kadar tedbir almaması, o civarda bulunan mahalle sakinlerini çileden çıkartıyor.


İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE SESLENDİLER 
Yahşihan ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi’nde her geçen gün bir asayiş olayı yaşanıyor. Geçtiğimiz haftalarda taksi durağına yapılan saldırı sonrası bir olayda mültecilerin kavga etmesiyle oldu. Yenişehir Mahallesi’nin hemen hemen her bölgesini adeta parselleyen yabancılar, sergiledikleri tutum ve davranışlarıyla mahalle sakinlerinin sabrını taşırır durumda. 

PARK VE BAHÇELERE ÇIKAMAZ OLDUK 
Yenişehir Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde yabancı uyruklu kişiler, sebebi henüz belli olmayan bir sebeple kavga etti. Çıkan kavga, mahallede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarına kaydedildi. Her gün burada böyle kavga yaşandığını söyleyen mahalle sakinleri İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerine seslendi. Mülteciler yüzünden park ve bahçelere çıkamaz olduklarını söyleyen mahalle sakinleri, “Güvenlik güçlerimizden yardım bekliyoruz. Her gün burada bir kavga oluyor. Çocuklarımızı, kendimizi dışarı çıkartamaz olduk. Burada can güvenliğimiz yok. Lütfen yetkililer buna bir çözüm bulsun” şeklinde sitemlerini dile getirdi. 

İlginizi Çekebilir

Uyuşturucu operasyonunda 3 zanlı tutuklandı

İlginizi Çekebilir

Yenişehir kavşağının ismi değişiyor

İlginizi Çekebilir

Tren garındaki 2 şüpheli uyuşturucu hapla yakalandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

86656

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171