KIRIKKALE
26°
01:36

Öğleye kalan Süre

Yüksel: “Vatandaşın sırtından ekonomik yük alınmalıdır”

İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel, bir dizi ziyaret ve siyasi çalışmalar gerçekleştirmek üzere Kırıkkale’ye geldi. Türkiye’nin ekonomik sıkıntılar yaşadığına dikkat çeken Yüksel, “Ne ailelerimiz ne de çocuklarımız artık ete, süte ulaşamaz


SORUNLARA ÇÖZÜM BULUNMALIDIR 
2024 yılında yapılması planlanan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında seçim çalışmalarına start veren İYİ Parti, hareketli günler yaşıyor. İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kırıkkale’ye geldi. Yüksel, İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu, Kadın Kolları Başkanı Av. Tuğba Çiftçi ve yönetimiyle birlikle bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyaretlerin ardından Yüksel, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

VATANDAŞ EKONOMİK KRİZİN ORTASINDA 
Yüksel, "Ekonomik krizin ortasında hayatta kalma mücadelesi veren sevgili halkımız gittikçe hızlanan, hızlandıkça cebimizden ve soframızdan daha fazla çalan zam yağmurlarına tutulduk. Bu yağmur bereket getiren yağmurlar değil, bereket götüren bir yağmur. Çocuklarının beslenme çantasına yeterli besin koyamayan annelerin evladına istediği kıyafeti, oyuncağı alamayan baba mahcubiyetini her gün görüyoruz. Ekonomik krizin ortasında hayatta kalma mücadelesi veren sevgili halkımız gittikçe hızlanan, hızlandıkça cebimizden ve soframızdan daha fazla çalan zam yağmurlarına tutulduk” dedi.

PATATES, SOĞAN LÜKS HALE GELDİ
Yüksel, “Bu yağmur bereket getiren yağmurlar değil, bereket götüren bir yağmur. Çocuklarının beslenme çantasına yeterli besin koyamayan annelerin evladına istediği kıyafeti, oyuncağı alamayan baba mahcubiyetini her gün görüyoruz. Türk çocukları ete, süte, yumurtaya ulaşamaz hale gelmiş durumda. İyi beslenememekten öğrenme güçlüğü ve bodurluk başladı. Beka naralarıyla yeri göğü inleten ama asıl dertlerinin kendi şahsi politik bekaları olanlara sesleniyorum. Esas beka çocuklarımızın beslenmesidir. Esas beka çocuklarımızın eğitimidir. Sizin çocuklarınız lüks restoranlarda, yiyip içip eğlenirken, yıllığı 500 bin liralık özel okullara giderken, milletin evlatlarına patates, soğan lüks hale geldi” dedi. 

Haber: Şeyma Karakoç (Stajyer)

İlginizi Çekebilir

Milletimiz için yarınlar iyi olacak

İlginizi Çekebilir

Özen: “Kırıkkale’nin umudu olacağız”

İlginizi Çekebilir

Oktay Vural, Kırıkkale’ye gelecek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

14738

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171