KIRIKKALE
19°
01:39

Akşam'a Kalan Süre

Açıkgöz ailesinden Türkyılmaz'a destek

Yahşihan ilçesinde Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a destek yemekleri devam ediyor. Yahşihan’ın tanınmış ailelerinden Açıkgöz ailesi, düzenlemiş olduğu birlik yemeğinde Türkyılmaz’ın her zaman yanında olduklarını belirtti.


BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ
Yahşihan Belediyesi personeli Zeynep Açıkgöz’ün eş, dost ve akrabaları ile birlikte Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz için organize ettiği destek yemeği geçtiğimiz gün gerçekleşti. Başkan Türkyılmaz düzenlenen yemekten dolayı memnuniyetini dile getirerek, Açıkgöz ailesi fertlerine teşekkür etti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Bu yolları yıllardır omuz omuza yürüdüğümüz kıymetli personelimiz ve ailesinin bizler için organize ettiği destek yemeğine katılım sağladık. Düzenlenen destek yemekleri bizleri mutlu ediyor. Bizler için düzenledikleri destek yemeğinin önemi elbette ki çok büyük. Birliğimiz daim olsun. Kendilerine teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Haber:Sibel Pehlivanlı

İlginizi Çekebilir

Cumhuriyet’e özel fener alayı

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da bayat ekmek kutuları israfın önüne geçiyor

İlginizi Çekebilir

Başkan Türkyılmaz'dan Tekin'e jest

Haber Yorumları

Yorum Yaz

41841

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171