KIRIKKALE
25°
00:15

Akşam'a Kalan Süre

AK Parti’de yeni yönetimle ilk toplantı yapıldı 

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilk toplantısını gerçekleştirdi. Pehlivanlı, “Vira bismillah dedik, çalışmalarımıza başladık. Bizlere verilen sorumluluğun bilincindeyiz. İnşallah güzel çalışmalara im


BİRLİK VEBERABERLİK SERGİLENDİ 
14-28 Mayıs tarihleri arasında yapılan seçimde mevcut il başkanı Mustafa Kaplan, milletvekili seçilmiş ve yerine Bahadır Kılıç vekaleten görevlendirilmişti. Geçici başkanlık süresi sonunda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından il başkanlık görevine Engin Pehlivanlı atanmıştı. Pehlivanlı’nın AK Parti Genel Merkezi’ne sunduğu yönetim listesi netlik kazandı ve kamuoyuna açıklandı. Pehlivanlı, yeni yönetimiyle birlikte ilk toplantısını gerçekleştirdi.

GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ 
Pehlivanlı, “Vira bismillah dedik. İl Yönetim Kurulu listemiz sabah saatlerinde kamuoyuna ilan edilmişti. İlk toplantımızı da hemen bu akşam gerçekleştirdik. Bizlere verilen sorumluluğun bilincindeyiz. İnşallah güzel çalışmalara imza atacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde Mahalli İdareler Seçimi başta olmak üzere her alanda etkin çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

AK Parti’de yeni yönetimle ilk toplantı yapıldı 

İlginizi Çekebilir

Pehlivanlılardan birlik ve beraberlik mesajı 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

64783

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171