KIRIKKALE
17°
07:47

Öğleye kalan Süre

Akdoğan, yeniden güven tazeledi

Sağlık çalışanlarının özlük haklarının korunmasına yönelik çalışma sergileyen Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı hafta sonu 7’nci olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Kongrede tek aday olan mevcut başkan Recep Akdoğan, yeniden başkanlık görevine seçild


RAPORLAR OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ
Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı’nın 7. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Kongrede tek aday olan mevcut başkan Recep Akdoğan, yeniden başkanlık görevine seçildi.  Kongrenin divan başkanlığını Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz yaparken, divan üyeliklerini ise, Ankara 6 nolu Sağlık-Sen Şube Başkanı Umut Gümüşay, Sivas Sağlık-Sen Şube Başkanı Muhittin Musaoğlu, Kayseri Sağlık-Sen Şube Başkanı Hakan Keser, Kırıkkale Bem-Bir Sen Şube Başkanı Tuncay Bulut yaptı.

HALLEDERİZ DEYİP ASLA KENARA ATMADIK
Başkan Akdoğan, “Bir 4 yılı daha geride bıraktık. Görevimizin ağırlığının bilincinde olarak bu zor süreçte sizlere layık olmaya çalıştık. Zor bir süreçti bu dönem, Tüm dünyayı etkileyen Covid-19 nedeniyle sizlerle zaman zaman beraber olamadık, bir araya gelemedik. Ancak her zaman sizlerin sesi olmaya, sorunlarınızı çözme noktasında gayret etmeye elimizden geldiğince çalıştık. Çalışanlarımızın ve sizlerin taleplerini asla havada bırakmadık. Bize ulaşan her kardeşimizin sorununa çözüm bulma noktasında mücadele ettik. İletilmesi gereken her nere var ise ilettik, çözüm aradık. Hallederiz deyip asla kenara atmadık. Çözebildiklerimizi çözdük, çözemediklerimizin gerekçelerini ortaya koyduk.”

ÖTEKİLEŞTİRMEDİK, BİRLEŞTİRİCİ OLDUK
“Genel Merkezimiz olmak üzere Şube Yönetim Kurullarımızla birçok alanda mesafeler kat ettik. Bunu yaparken yapıcı ve samimiyet eksenli bir çalışma ortamı oluşturmaya çalıştık.  Liyakat, hakkaniyet, eşitlik ilkelerine özen göstererek verilen emeğin karşılığının alınması mücadelemizi sizlerle birlikte yürüttük. Mücadelemizde çatışma dili kullanmamaya özen gösterdik. Ayrıştırmadık, ötekileştirmedik, birleştirici olduk.  Şimdi geriye dönüp baktığımızda daha yapacak çok işimiz olduğunu, kazanımların ve ortak faydaların azımsanmayacak seviyelere ulaştığını, sesimizin muhatap her kesim tarafından artık çok net ve güçlü bir şekilde duyulduğunu ve bu çalışmaların meyvelerini vermeye başladığını görüyor ve mutlu oluyoruz. Ve diyoruz ki eğer bir kazanım elde edilmişse bu Sağlık-Sen ile olmuştur. Bundan sonra da Sağlık-Sen ile olacaktır.”

YÖNETİM KURULU ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU.
Recep Akdoğan           Şube Başkanı             

Özcan Uca                   Şube Sekreteri                       

Okan Özsoy                 Şube Başkan Yardımcısı ( Teşkilatlanma )

Murat Açar                 Şube Başkan Yardımcısı ( Mali İşler )

Yalçın Kavlak               Şube Başkan Yardımcısı ( Basın ve İetişim)

Murat Özdağ              Şube Başkan Yardımcısı ( Mevzuat ve Toplu Sözleşme)

Tahir Öztürk                Şube Başkan Yardımcısı ( Eğitim ve Sosyal İşler)

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Akdoğan: “Hepimiz büyük bir aileyiz”

İlginizi Çekebilir

Sağlık-Sen'den sağlık personeline ziyaret

İlginizi Çekebilir

Promosyon görüşmeleri devam ediyor 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

66273

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171