KIRIKKALE
25°

Akyön, yarış öncesi yönetim ekibine sıra gecesi düzenledi

Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön, Road Race UCI 2.2 Bisiklet Yarışı öncesi sıra gecesi düzenledi. Düzenlenen eğlence programına yerli-yabancı idareciler, antrenörler, hakemler, teknik ekip ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Teknik Kurul


KATILIMCILAR ENERJİ VE MORAL DEPOLADI
Kırıkkale’nin sevilen isimlerinde Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön, Kırıkkale’yi ve Kırıkkalelileri büyük organizasyonlarla buluşturmaya devam ediyor. Yarın düzenlenecek olan Road Race UCI 2.2 Bisiklet Yarışı öncesi, davetlilere yönelik eğlence programı düzenledi. Programda, yerli ve yabancı katılımcıların, yarış öncesi enerji ve moral depolamaları sağlandı. Öte yandan eğlence programında yerel sanatçılar sahne alarak, yerel türküleri seslendirdi. Yurt dışından gelen misafirler ise Kırıkkale kültürünü yakından deneyimleme şansı buldu.

YERLİ VE YABANCI BİRÇOK KİŞİ KATILDI
TBF As Başkanı Bahattin Akyön’ün organize ettiği programa, yerli ve yabancı idareciler, antrenörler, hakemler teknik ekip, Türkiye Bisiklet Federasyonu Teknik Kurulu üyeleri ve Ulusal UCI Yarış Komiseri Eduardo Lopez katıldı.

İlginizi Çekebilir

Hep birlikte büyük Kırıkkale’yi inşa edeceğiz

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale halkı hep birlikte pedal çevirdi

İlginizi Çekebilir

Bahattin Akyön’den esnaf ziyareti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

64386

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171