KIRIKKALE
24°
00:53

İkindi'ye Kalan Süre

Albayrak: “Yakında AK Parti’den istifalar başlayacak”

AK Parti Kurucularından, 20. ve 21. dönem Kırıkkale Milletvekili Kemal Albayrak, katıldığı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. AK Parti içerisinde huzursuzluk olduğunu dile getiren Albayrak, seçim atmosferinde AK Parti içerisinde bazı istifaların


“MİLLETVEKİLLERİ RAHATSIZ”
AK Parti’nin kurucularından olan Kırıkkaleli siyasetçi Kemal Albayrak, katıldığı bir canlı yayında, seçim atmosferi ve AK Parti ile ilgili açıklamalarda bulundu. Albayrak, parti içindeki birtakım milletvekillerinin, çocukları ve yakınları haksız yere üst düzey görevlere getirilen siyasetçileri görmekten rahatsız olduklarını dile getirdi.

“İKTİDARIN İNSANLARA VERDİĞİ SİS, PARTİ İÇİNE DE YANSIDI”
Parti içerisinde huzursuzlukların olduğunu belirten Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vekillerini Meclis’e katılmaları yönünde uyardığını ancak vekillerin Meclis koltuklarını boş bıraktığını ifade etti. ‘İktidarın insanlara verdiği sis, parti içine de yansıdı’ diyen Albayrak, "Tabii bu atmosfere girince olaylar biraz daha farklı. Bunun arkası istifalar gelebilir yakın zamanda. çünkü öyle bir hale geldik ki bu iktidarın insanlara verdiği sis parti içine de yansımaya başladı. Keyfi idare her zaman baskı ve zulüm getirir. Bunların ortaya koyduğu sistemler parti içinde çıkan yasalara, sadece seçim amaçlı yasalar olduğu için elbette AK Parti içinde de huzursuzluk kaynağı var. Mesela bir EYT çok aceleyle düşünülmeden getirildi onda bile sıkıntılar var" şeklinde konuştu. 

“BÜYÜK SUÇ İŞLEDİLER”
“Seçim atmosferinde ister istemez milletvekilleri geçmişte bürokraside ve diğer salanlarda ciddi manada suç işleyenler bir zırha bürünme amacı görüyorlar milletvekilliğini. Böyle bir yarış var. İyi niyetli bürokratları bunun dışında tutuyorum. Ama gerçekten öyle büyük suç işlediler ki bunlardan dolayı da korku var zırh var. Bu alan daralıyor. İmtiyazlı sınıf oluştu. Şundan da rahatsız AK Parti içindeki birtakım milletvekilleri: Bir yağma düzeni oldu. Partililerin çocukları kamuda etkin yerlere geldiler. Bunlar gizleniyordu bazı milletvekilleri de bunları gördükçe huzursuz oluyordu. Yani puslu havada bir yön arayışı var.”

İlginizi Çekebilir

AK Parti’de görev dağılımı yapıldı 

İlginizi Çekebilir

MKE, savunma sanayinin bel kemiğidir

İlginizi Çekebilir

Bahattin Akyön’den AK Parti’ye ziyaret

Haber Yorumları

Yorum Yaz

65399

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171