KIRIKKALE
25°
04:0

İmsak'a Kalan Süre

Anadolu Hilal Gençlik Kulübünden Erasmus projesi

Kırıkkale Anadolu Hilali Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü ile Antalya Altınova İlkokulu tarafından Erasmus projesi kapsamında çevre ve iklim değişikliği çalışması gerçekleştirildi.


TOPLANTIYA KATILIM SAĞLADI 
Kulüp Başkanı Ömer Tanju Cihan, proje çalışmalarıyla ilgili toplantıların yapıldığını belirterek, “Kulübümüz, Belçika’da Ulusal Ajans 210 SCH kapsamında yapılan projede Türkiye’den Antalya Altınova İlkokulu ile birlikte yer aldı. 2022-1-BE02-ka210 SCH numaralı proje koordinatörü olan Belçika tarafından yapılan toplantı Türkiye, Yunanistan ve Kuzey Makedonya katılımı ile yapıldı. Türkiye’den Antalya ekibi ile birlikte Kırıkkale Anadolu Hilali Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü toplantıya katılım sağladı” dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR 
Cihan, “Toplantılar verimli şekilde geçti daha sonraki zamanlarda da planlanan toplantılarda gerek çevre ve iklim değişikliği, gerekse ekolojik gıda ve oyun çalışmaları yapıldı ve yapılmaya da devam edilecek. Bilgilendirme toplantılarında ülkemiz ve ilimiz ile ilgili sunum ve bilgi paylaşımları da yapıldı. Belçika Maldegem VBS De Ark okuluna da güzel ev sahipliği ve sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Sağlıkta yenilikçi yetişkin eğitimi

İlginizi Çekebilir

Öğrencilerden yarınlar için başarılı proje

İlginizi Çekebilir

Yabancı öğrenciler Yahşihan’da

Haber Yorumları

Yorum Yaz

16711

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171