KIRIKKALE
25°
01:39

İmsak'a Kalan Süre

Arda Güler hangi takıma gidecek?

Fenerbahçe’nin genç ve yetenekli futbolcusu Arda Güler, transfer haberleri ile gündemden düşmüyor. Birçok dünya devi takımla adı anılan Arda Güler’in hangi takıma gideceği ise merak konusu oldu. Peki, Arda Güler hangi takıma transfer olacak? Tüm detaylar


HERKESİN BEĞENİSİNİ TOPLADI
Fenerbahçe’nin 18 yaşındaki yıldızı Arda Güler, transfer döneminin en çok konuşulan futbolcusu haline geldi. Taraflı tarafsız herkesin beğenisi toplayan ve tüm futbolseverler tarafından yakından takip edilen Arda Güler’in hangi takıma transfer olacağı veya Fenerbahçe’de kalıp kalmayacağı merak konusu oldu. 

ARDA GÜLER’İ HANGİ TAKIMLAR İSTİYOR?
Fenerbahçe’de ve Türkiye Milli Takımı’nda sergilediği performans ile birçok dünya devi takımın dikkatini çekmeyi başaran milli futbolcu Arda Güler’in adı birçok farklı takımla anıldı. Arda Güler’i transfer etmek isteyen takımlar ise şöyle; Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Milan, Benfica, Sevilla, Newcastle United ve Ajax.

TRANSFERE EN YAKIN İSİM BARCELONA
Transferi bitirmeye en yakın olan takımın Barcelona olduğu iddia edildi. Yüzde 66 transfer olasılığı ile öne çıkan Barcelona’nın 17,5 milyon Euro olan transfer ücretini Arda Güler’in isteği üzerine 23 milyon Euro olarak ödemeyi kabul ettiği öğrenildi. Arda Güler’e 10 milyon dolar imza parası ödeyecek olan Barcelona’nın genç yıldız için serbest kalma bedelini de 1 milyar Euro olarak belirleyeceği öne sürüldü. Transferin gerçekleşmesi halinde ise Arda Güler 1 yıl daha Fenerbahçe’de kalacak ve gelişimini sürdürecek.

TÜRKİYE’NİN YILDIZLARI DEVREYE GİRDİ
Türkiye’nin yıldız isimleri de Arda Güler transferine sessiz kalmadı. Bir dönemler Barcelona forması giyen Arda Turan, Arda Güler’e ‘Barcelona’ya git. Orası senin için çok uygun’ sözleri ile destek verdi. Real Madrid, Arsenal gibi dünya devi takımlarda forma giyen ve kariyerinin son dönemlerinde Fenerbahçe’ye gelen Mesut Özil ise bir dönem birlikte oynadığı Arda Güler’e ‘1 yıl daha Fenerbahçe’de kal’ dedi.

4 Temmuz 2023 tarihi itibariyle Arda Güler’in hangi karar vereceği henüz belirsizliğini koruyor.

İlginizi Çekebilir

Ali Koç’tan Arda Güler’e gönülden tepki!

İlginizi Çekebilir

Arda Güler’in yeni takımı Real Madrid

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe’ye Kırıkkaleli Başkan Adayı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

23652

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171