KIRIKKALE
26°
01:35

İkindi'ye Kalan Süre

Arslan: “MHP’nin davasına bir nefer olacağız”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili aday adayı Şahin Arslan, basın mensuplarıyla bir araya geldi. MHP’nin davasına bir nefer olmak için yola çıktıklarını vurgulayan Arslan, “Memleketimiz Kırıkkale için her alanda mücadelemizi sergileyeceğiz” ded


GAZETECİLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 seçimleri için Mayıs ayını işaret etmesiyle birlikte siyasi arenada hareketlilikler start almaya başladı. Cumhur İttifakı çatısı altında çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’de siyasi çalışmalar hız kazandı. Kamuoyuna MHP’den milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Şahin Arslan, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. 

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ 
Arslan, Kırıkkale’ye hizmet etmek amacıyla bu göreve talip olduklarını dile getirdi. Koltuk davasında olmayacaklarını ifade eden Arslan, “MHP’nin davasına bir nefer olacağız. Bu kapsamda üzerimize düşen görev neyse yerine getirmeye hazırız. Kırıkkale’ye ne katabiliriz, hangi alanda ne gibi yatırımların yapılmasını sağlayabiliriz bunun için çaba göstereceğiz. Bu konuda partim bana ne görev verirse yerine getirmeye hazırım. Hem milletimize hem devletimize hizmet etmek amacıyla bu yola çıktık. Aklımızın yettiği, dilimizin döndüğünce üzerime düşen neyse yapmaya hazırım” dedi.

SİYASİ SÜRECİ BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ 
Arslan, “Aday adaylığı nedeniyle Milletvekilimiz Halil Öztürk ile İl Başkanımız Murat Abalı ve parti teşkilatımız ile bir araya geldik. Sağ olsunlar, bizleri onore etiler. Bu siyasi süreci hep beraber yaşayacağız. Basın, siyasette büyük önem taşıyor.   Gazetecilerimiz burada bizim kalemimiz, sesimiz belki de dışardan gelecek haberlerde bizim kulağımız olacak. Hatalarımız varsa süreç içerisinde eleştirilere sonuna kadar açığız. İnsan kendini geliştiren bir yapı. Ben kendimi geliştirmeye hazırım eleştirilere sonuna kadar açığım.  Bu süreçte beraber yol almaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Çakmaklı, İYİ Parti’ye geçiş yaptı

İlginizi Çekebilir

Öztürk: “Kampanya çığ gibi büyüyor”

İlginizi Çekebilir

İbrahim Uyar, MHP’den Bahşılı’ya talip

Haber Yorumları

Yorum Yaz

91002

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171