KIRIKKALE
24°

ASKON Başkanı Savaş Geyik’e rozeti takıldı

ASKON Kırıkkale Üyeleri, Samsun Şubesi tarafından düzenlenen İkiztepe Sağlık Zirvesine katıldı.


ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI 
Yerli ve yabancı uzmanların konuşmacı olarak yer aldığı İkiztepe Sağlık Zirve programı içersinde, kısa süre önce göreve atanan ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik’e, ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın tarafından rozeti takıldı. ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın, Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik’e başarı dileklerini ileterek, çalışmaları hakkında bilgi aldı. 


SAVUNMA SANAYİ ZİRVESİ 
ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik, hazırlıklarına başlanan Savunma Sanayi Zirvesi, uygulamaya konulan ve STK-üniversite işbirliği örneği olan Tasarım Yarışması ve adımları kısa süre önce atılan ihracat istihbarat platformu hakkında bilgi aktardı.  Samsun’da üç gün süreyle devam edecek olan İkiztepe Sağlık Zirvesine, ASKON Kırıkkale üyeleri   Hüseyin Akçelik, Fatih Çiğdem, Gökhan İncel, Nebahat Erkök, Akın Karataş, Abdussamed Oğuz, Erdinç Zeyrek, Ahmet Can Yeşil katıldı.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Almaz: “Emlakçılarımız daima depremzedelerin yanında”

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleli manken Metehan Varol finalde

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de 12 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

95267

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171