KIRIKKALE
23°
08:31

Öğleye kalan Süre

Ay Yıldız nakliyattan depolama merkezi

Kırıkkale'de yılladır hem şehir içi hem de şehir dışı taşımacılık alanında çalışma sergileyen Ay Yıldız nakliyat, depolama alanında yeni bir iş yerini vatandaşların hizmetine sundu. Lojistik alanında adından söz ettiren Ay Yıldız Nakliyat, hizmet alanını


AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 
'Özenle paketler, güvenle taşır' sloganıyla yıllardır Kırıkkale'de faaliyet gösteren Ay Yıldız,  vatandaş odaklı hizmetlerini genişletti. Nakliyat ve lojistik alanında çalışma sergileyen Ay Yıldız, depolama alanında yeni bir merkezi halkın hizmetine sundu. Yahşihan ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi 247. Sokak No: 4 adresi üzerinde depolama merkezini vatandaşın hizmetine sundu. Yahya Ünal’ın sahipliğinde çalışmalarını yürüten Ay Yıldız Nakliyat, vatandaş odaklı sunduğu hizmetlerle de herkesin takdirini topluyor.

KIRIKKALE’YE HAYIRLI OLSUN 
Depolama merkezinin açılışına Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, Enerji Bir Sen Kırıkkale Şube Başkanı Mikail Başer, sivil toplum kuruluş temsilcileri, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı. Hep birlikte duaların edilmesinin ardından depolama merkezinin açılışı gerçekleştirildi. İş yerinin hayırlı olması temennisinde bulanan Türkyılmaz, bu gibi bir depolama merkezine ihtiyacın olduğunu ve bu eksikliğin giderildiğini söyledi. İşletme sahibi Yahya Ünal, vatandaşlara her alanda iyi hizmeti sunmak için gereken çalışmayı yaptıklarını söyledi. Konuşmaların ardından hep birlikte merkezin açılışı gerçekleştirildi. 

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Ay Yıldız nakliyattan depolama merkezi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

42601

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171