KIRIKKALE
25°
00:40

Yatsı'ya Kalan Süre

Yahşihan’da Ayyıldız Nakliyat ile protokol

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz gün geçmiyor ki vatandaşın huzur ve güvenliği için yeni bir projeye imza atmasın. Birçok projeyle vatandaşa hizmette sınır tanımayan Türkyılmaz bu sefer de Ayyıldız Nakliyat ile yeni bir protokol imzaladı.


MÜŞTEREK TATBİKATLAR YAPILACAK
Ayyıldız Nakliyat ile Yahşihan Belediyesi arasında olası bir yangın durumunda yapılacak olan yardımlaşma ve personel eğitimi için yeni bir anlaşma protokolü imzalandı.

Protokol, Yahşihan Belediyesi’nin sorumluluk sahası içinde yangın esnasında karşılıklı yardımlaşma ve işbirliği kapsamında, personelin eğitimi, bilgi değişimi, kullanılan araç gereç ve malzemenin standart hale getirilmesi, müşterek tatbikatlarının yapılması ve muhtemel yangınlara müdahalenin hangi şartlarda yapılacağı hususlarını kapsıyor.

HAZIRLIKLI OLMAYI AMAÇLIYORUZ
Protokol hakkında açıklama yapan Başkan Türkyılmaz: “Doğal afetler konusunda ilçemizde birçok protokol imzaladık. Önceliğimiz vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği. Bu kapsamda bugün Ayyıldız Nakliyat ile bir anlaşma imzaladık. Bu sayede ilçemizde yaşanan olası yangın durumlarına önceden hazırlıklı olmayı amaçlıyoruz. İlçemize hayırlı olsun.” Şeklinde konuştu.

Haber:Yunus Emre Altundağ

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi 2021 yılında 11 Bin 305 çağrıya yanıt verdi

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz’dan Yahşihanspor oyuncularına moral yemeği

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz, “Çamurlu yollardan dolayı vatandaşlarımızdan özür dilerim”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

46830

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171