KIRIKKALE
22°
05:37

İmsak'a Kalan Süre

Ayakkabı tamircilerinde yoğun mesai...

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte havalar soğumaya başladı. Vatandaşlar, kışlık ayakkabılarını yavaş yavaş kullanmaya başladı. Bu durum, ayakkabı tamircilerinde yoğunluk yaşanmasına neden oluyor.


KIRIKKALE'DE KIŞA HAZIRLIK SÜRÜYOR
Kırıkkale'de de ayakkabı tamircileri, kış aylarına hazırlık yapıyor. Vatandaşların, kışlık ayakkabılarını tamir ettirmek için iş yerlerine gelmeye başladığını belirten ayakkabı tamircileri, yoğunluk yaşandığını söyledi.

“İŞLER ARTTI”
Kırıkkale'de ayakkabı tamiri yapan Cemil Ünlü, kış aylarında işlerinin arttığını belirterek, "Kış aylarına yaklaştığımız için işlerimiz artmaya başladı. Vatandaş, kışlık ayakkabılarını tamir ettirmek için iş yerimize geliyor. Özellikle botlarda kalıp açma işlemi yapıyoruz. Vatandaşlar, ekonomik sebeplerden dolayı yeni ayakkabı almak yerine eski ayakkabılarını tamir ettirmeyi tercih ediyor. Biz de işlerimizi aksatmamak için mesai yapıyoruz" dedi.

Haber:Burak Şenol

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi Mahalle Konaklarında Kurslar Başlıyor

İlginizi Çekebilir

Bahşılı ve Yahşihan’dan Öztürk’e tam destek

İlginizi Çekebilir

Milletvekili Öztürk: "150 kişilik polis açığı giderilmeli"

Haber Yorumları

Yorum Yaz

77676

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171