KIRIKKALE
28°
04:3

İmsak'a Kalan Süre

Bahşılı Belediyesi, az kalsın 9 yavrulu köpeği öldürüyordu

Bahşılı Belediyesi, bugün öğlen saatlerinde 9 yavrulu bir sokak köpeğini yanlış bir uygulama sonucu az kalsın öldürüyordu.


YAVRULARININ GÖZÜ ÖNÜNDE…
Bahşılı Belediyesi ekiplerinin rutin olarak yaptığı köpekleri iğne ile bayıltma işlemi, bu sefer acı sonla bitiyordu. Sokaktan geçenlere saldırdığı ihbarı üzerine 9 yavrusu bulunan anne köpek, Bahşılı Belediyesi’nin Zabıta ekipleri tarafından yerinden alınarak uyuşturucu iğne vuruldu. 2 saat sonra tekrardan kulübesinin olduğu yere bırakılan anne köpek, yaklaşık 5 saat yavrularının gözü önünde baygın halde can çekişti. Mahalle sakinlerinin öldüğünü sandığı anne köpek için mahalle sakinleri seferber oldu. Kendi imkanları ile köpeği ayağa kaldırdıklarını dile getiren mahalle sakinleri, Bahşılı Belediyesi’ni aradıklarını ancak hiçbir şekilde yardım alamadıklarını öne sürdüler.

“DAHA İNSANCIL VE MERHAMETLİ OLMALI”
Bu acı olayı duyan hayvan sever aktivistler, Bahşılı Belediyesi’ne tepki gösterdi. Sokak köpeklerinin bu şekilde toplanmasının ne kadar yanlış olduğunu belirten hayvan severler, bu uygulamanın daha insancıl ve merhametli bir şekilde yapılması gerektiğini belirtti.

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

37082

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171