KIRIKKALE
26°
01:7

Yatsı'ya Kalan Süre

Baloğlu; “Her dikim döneminde fidan dikmeye devam edeceğiz”

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu ’11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’ ile ilgili bir mesaj yayınladı. Baloğlu yayınladığı mesajda MHP İl Teşkilatındaki her üye adına bir ağaç diktiklerini belirtti.


“6 BİN FİDAN DİKEREK GELECEĞE NEFES OLMAYA GAYRET GÖSTERDİK”
11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’ne dair yaptığı açıklamada son zamanlarda meydana gelen orman yangınlarının vatandaşları derinden yaraladığını belirten Baloğlu; “MHP Kırıkkale Teşkilatı olarak içinde bulunduğumuz yılda ülkemizin çeşitli bölgelerinde meydana gelen orman yangınlarından dolayı tüm vatandaşlarımızın derinden yaralandığını gözlemledik. İçimizi yakan orman yangınlarının olduğu günlerde yaptığımız açıklamada bir nebze olsun doğaya faydamız olsun diye her üye için bir fidan dikimi yapacağımızı beyan etmiştik. 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyin adını verdiğimiz ve Orman İşletme Müdürlüğünce tahsisi yapılan alana 6 bin fidan dikerek geleceğe nefes olmaya, yarınlarımıza sahip çıkmaya gayret gösterdik. Devlet Bahçeli Milli Ağaçlandırma sahasına her dikim döneminde fidan dikmeye devam edeceğiz. Küresel ısınma ve iklim değişikliği ile tüm dünyanın mücadele ettiği bir dönemde hatta bakanlıklar  seviyesinde projeler üretildiği bir dönemde bu sosyal etkinliğimizin milletimize hayırlı olmasını, toplumda farkındalık oluşturmasını temenni ediyorum.” dedi

İlginizi Çekebilir

Kurtuluş Mahallesi’nden Öztürk’e büyük destek

İlginizi Çekebilir

Öztürk’ten fahri Kur’an Kursu öğreticilerine kadroya geçme çağrısı 

İlginizi Çekebilir

MHP’de heyecan Pazartesi başlıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

67790

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171