KIRIKKALE
25°
04:23

İmsak'a Kalan Süre

Başkan Saygılı, sorun ve taleplere çözüm üretiyor

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, vatandaşlarla ve esnaflarla istişare içinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Esnaflar Saygılı'nın her zaman halkın içinde olduğunu söylediler.


TALEPLERE ÇÖZÜM ÜRETİYOR
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, her zaman vatandaş ve esnaflar ile birlikte olan Başkan Saygılı, Esnafların ve vatandaşların taleplerini alarak talimatlar verdi. Gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Başkan Saygılı yaptığı konuşmada, "Projelerimizin çoğu bitmek üzere. Biz Kırıkkale´miz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. İnşallah projelerimizin bitmesiyle birlikte daha yaşanabilir bir Kırıkkale haline dönecek" diye konuştu.

HER ZAMAN HALKLA İÇ İÇE
Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın ve ekibine yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek başarılar dileyen esnaf ve vatandaşlar. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın her zaman halk ile iç içe olduğunu ve Kırıkkale için yaptığı çalışmalar için teşekkür ettiler.

Haber:Yunus Emre Altundağ

İlginizi Çekebilir

Başkan Saygılı, Köprülü Kavşak çalışmalarını inceledi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de bayraklar yarıya indirildi 

İlginizi Çekebilir

Burayı gören şaşıp kalıyor!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

42320

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171