KIRIKKALE
25°
02:11

İmsak'a Kalan Süre

Belediyede sosyal denge sözleşmesi imzalandı

Kırıkkale Belediyesi ve Bem Bir-Sen arasında işçilere yönelik sosyal denge sözleşmesi imzalandı. Yapılan protokol nezdinde imzalanan zam oranı ise yüzde 50 oranında oldu.


YÜZDE 50 İÇİN İMZALAR ATILDI 
Üyelerinin özlük haklarının korunmasına yönelik çalışma gerçekleştiren Bem-Bir-Sen ve Kırıkkale Belediyesi arasında protokol imzalandı. Başkan Saygılı’ya ziyaret gerçekleştiren Şube Başkanı Tuncay Bulut ve yönetimi, denge sözleşmesi için masaya oturdu. Yapılan protokol nezdinde denge sözleşmesinde zam oranı yüzde 50 olarak imzalandı.

HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN 
Konuyla ilgili açıklama yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı; “Belediyemizde görev yapan memurlarımızı yakından ilgilendiren Sosyal Denge Sözleşmesini büyük bir zam oranıyla Bem-Bir-Sen ile karşılıklı imzaladık. Kırıkkale’mize birlikte gece gündüz demeden hizmet etiğimiz çalışma arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi araç filosunu genişletiyor

İlginizi Çekebilir

Zabıta memurunun öldürülmesiyle ilgili 2 zanlı tutuklandı

İlginizi Çekebilir

Ana borularda bakım nedeniyle sular kesilecek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

54788

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171