°

Enkaz altında kalan polis memurunun ismi sokağa verildi

Kırıkkale Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı 1. birleşimi, Meclis Başkanvekili Çakır Yıldırım başkanlığında belediye meclis salonunda gerçekleştirildi.


BAKANLIĞA TAHSİS EDİLDİ 
Toplantıda Kaletepe Mahallesi 974. Sokak isminin Şehit Dursun Akpınar olarak değiştirilmesi için Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından verilen önerge oy birliği ile kabul edildi. Sakarya’da 1999 Marmara depreminde yıkılan karakol binasının enkazının altında kalarak şehit olan polis memuru Dursun Akpınar'ın ismi Kaletepe 974. Sokağa verildi. Toplantıda ayrıca Kurtuluş Mahallesinde bulunan Belediye hissesi okul yapımı için Milli Eğitim Bakanlığına tahsis edildi.

Haber: Süleyman Ok 
 

İlginizi Çekebilir

Mahmutlarşarklısı Köyü’ne kilit parke yapılıyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale-Tepecik maçının hakemleri belli oldu

İlginizi Çekebilir

İtfaiye bin 588 olaya müdahale etti  

Haber Yorumları

Yorum Yaz

38696

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171