KIRIKKALE
25°
01:10

İkindi'ye Kalan Süre

Bozdağ: “Bizlere rekor oy sağlayan Kırıkkale’ye teşekkürler”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Av. Onur Yüksel Bozdağ, hafta sonu yapılan seçim kapsamında kendilerine teveccüh gösteren Kırıkkale halkına teşekkür etti. Bozdağ, “Millet ittifakı olarak henüz son sözü söylemedik” dedi.


MÜCADELEMİZİ SERGİLEYECEĞİZ 
Bozdağ, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “14 Mayısta gerçekleştirilen genel seçimde partimize rekor oyla destek olan tüm Kırıkkale halkına sonsuz teşekkürler. Kırıkkale özelinde bu sonucu almamızı sağlayan ilçe başkanlarıma, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, Halk-Lis Kırıkkale ye, sandık başında görev yapan tüm dostlarımıza, her okulda görev yapan avukat meslektaşlarıma teşekkür ederim. “

ŞİMDİ OTURMA ZAMANI DEĞİL 
“Yine birlikte yol yürüdüğümüz il başkanlarımız Tolga Ersan, Veysel Kutluca, İsmail Oğuz Karakuş ve Murat Korkmaz’a da teşekkür ederim. Milletvekili olarak seçilen Sayın Ahmet Önal ı tebrik ediyorum. Yine bu süreçteki çalışmalarından ötürü Sayın Ömer Eldemir ve Sayın Ümit Duman a da teşekkür ederim. Şimdi oturma zamanı değil, yeniden ayağa kalkacak ve inandığımız değerler uğruna demokratik mücadelemizi vereceğiz. Millet ittifakı olarak henüz son sözü söylemedik” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

CHP Kırıkkale İl Başkanlığı’nda başkanlık savaşı!

İlginizi Çekebilir

Önal: “MKE’de taşeron işçileri promosyondan haklarını alamadı”

İlginizi Çekebilir

Önal, “Elektriğin fiyatı vergiler nedeniyle hızla artıyor”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

35128

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171