KIRIKKALE
25°
00:22

Öğleye kalan Süre

CHP Kırıkkale İl Başkanlığı’nda başkanlık savaşı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale İl Başkanlığı’nda hafta sonu kongre heyecanı yaşanacak. Kongrede mevcut başkan Av. Onur Yüksel Bozdağ, Av. Gökhan Tektaş ve Ümit Duman başkanlık için yarışacak. 


ADAY OLMAYACAĞI KONUŞULUYORDU BOZDAĞ YENİDEN ADAY 
Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı, 8 Ekim Pazar günü kongresini gerçekleştirecek. 2018 yılında yapılan seçim sonrası Av. Ahmet Önal’ın milletvekili seçilmesiyle birlikte CHP İl Başkanlığı görevini Av. Onur Yüksel Bozdağ yürütüyor. Yaklaşık 5 yıldır başkanlık görevini yürüten Bozdağ’ın bu seçim için aday olmayacağı, görevi yeni başkan adaylarına devredeceği kamuoyunda iddia ediliyordu. Geçtiğimiz günlerde parti binasında basın açıklaması yaparak yeniden kongrede aday olduğunu açıklayan Bozdağ, bu yarışta kendisinin de olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. 


TEKTAŞ VE DUMAN’A ADAYLIKTAN ÇEKİLİN GÖRÜŞMESİ 
Bozdağ’ın yeniden aday olma konusunda CHP Milletvekili Av. Ahmet Önal’ın müdahil olduğu da kamuoyuna yansıyan iddialar arasında yer alıyor. Seçime sayılı günler kala Av. Onur Yüksel Bozdağ’ı desteklemek amacıyla başkan adayları Gökhan Tektaş ve Ümit Duman’a adaylıktan çekilmeleri noktasında görüşmelerin yapıldığını, iki başkan adayının ise bu durumu kabul etmediği kamuoyuna yansıyan bilgiler arasında yer alıyor. 

PARTİ İÇERİSİNDE SORUNLAR VAR 
Bugün yaptığı basın açıklamasıyla adaylığını açıklayan bir diğer isim olan Ümit Duman ise, konuşmasında parti içerisine bazı sorunlar olduğunu ve bu sorunları çözeceğine yönelik söylemlerde bulundu. Duman’ın bu açıklaması parti içerisinde mevcut başkan Bozdağ’ı istemeyen bir topluluğun olduğunu ortaya çıkarıyor. Bir diğer aday olan Av. Gökhan Tektaş’ın ise 5 Ekim Perşembe günü saat 14.00’te parti binasında adaylığını açıklayacağı bilgisine ulaşıldı. 

İlginizi Çekebilir

Uygunsuz gübre satan bayilere ceza!

İlginizi Çekebilir

Tüm Kamu-Sen Sağlık sendikası açıldı 

İlginizi Çekebilir

Milletvekili Öztürk: "150 kişilik polis açığı giderilmeli"

Haber Yorumları

Yorum Yaz

13091

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171