KIRIKKALE
17°
05:21

Öğleye kalan Süre

Çiftçi: “Yarınlara güzel gelecek bırakacağız”

Gelecek Partisi Milletvekili Aday Adayı Av. Tuğba Çiftçi, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini yakından dinleyen Çiftçi, “Yarınlarımıza güzel bir gelecek armağan etmek istiyoruz” de


SORUN VE TALEPLERİ DİNLİYOR 
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi kapsamında Gelecek Partisi Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Av. Tuğba Çiftçi, çalışmasını sürdürüyor. Ekibiyle birlikte sahada hummalı bir çalışma sergileyen Çiftçi, iftardan sonra cadde ve sokaklara inerek halkın nabzını tutuyor. Vatandaşların sorun ve taleplerini yakından dinleyen Çiftçi, “Gece gündüz demeden her zaman halkımızın yanındayız. Yarınlarımıza güzel gelecek bırakmak için sahada etkin mücadelemizi sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturarak, onlara mutlu bir yaşam sağlayacağız” ifadesinde bulundu. 

HALKIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ 
Gelecek Partisi olarak seçime hazır olduklarını söyleyen Çiftçi, “Artık değişimin zamanı geldi. Yıllardır vatandaşlarımız sorunlarla, ekonomik sıkıntılarla mücadele ediyor. Bizler bu sorunları çözüme kavuşturmak için geliyoruz.  Geçmişte olduğu gibi her zaman halkımızın yanındayız. Bizler bu ülkede sorunların sona erdiği, gencinden yaşlısına bütün toplumun mutluluk içerisinde yaşamasını istiyoruz. İnşallah bunu birlik ve beraberlik içerisinde başaracağız” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Tuğba Çiftçi, İYİ Parti’nin yeni Kadın Kolları Başkanı oldu 

İlginizi Çekebilir

Genç avukat milletvekilliğine talip

İlginizi Çekebilir

Gelecek Partisi yönetimi İYİ Parti’ye geçti 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

77513

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171