KIRIKKALE
24°
02:8

Akşam'a Kalan Süre

Çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmalıyız

Kütüphaneler haftası dolayısıyla Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Büyük Şehir Parkında düzenlenen etkinliğe katıldı. Saygılı, “ Başkan Saygılı Çocuklularınızla kitap okumaya davet ediyorum” dedi.


SIFIR ATIK PROJESİNE DESTEK 
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kütüphaneler haftası dolayısıyla Büyük Şehir Parkında bulunan kütüphanede düzenlenen etkinliğe katıldı.  Anasınıfı öğrencilerinin katıldığı etkinlikte Belediye Başkanı Mehmet Saygılı çocuklar ile birlikte boyama yaptı. Boyamanın ardından çocuklara sıfır atık projesi kapsamında yapılan kumbaraları hediye etti.


ÇOCUKLARIMIZA KİTAP ALIŞKANLIĞI KAZANDIRMALIYIZ 
Düzenlenen etkinliğini ardından çocuklar ile hatıra fotoğrafı çekinen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, burada yaptığı açıklamada, “29 Mart 4 Nisan Kütüphaneler haftası kapmasında belediye olarak çocuklarımıza kütüphane alışkanlığı kazandırma için etkinlik düzenledik. Çocuklarımız ile birlikte kütüphanemizi ziyaret ederek boyama yaptık.  Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için belediye olarak çalışmalar yapıyoruz. Burada çocuklarımıza sıfır atıktan yapılan kumbaralar hediye ettik.” İfadelerini kulandı. Etkinliğe katılan öğretmen ve veliler Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çekindiler.


Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Cumhuriyetimizin emanetini taşıyacağız

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale, belediye otobüsüne kavuşuyor

İlginizi Çekebilir

Silah müzesinde sona doğru

Haber Yorumları

Yorum Yaz

26259

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171