KIRIKKALE
24°
01:44

İkindi'ye Kalan Süre

Çocukların yaz tatili bilim şenliğine dönüşüyor 

Kırıkkale Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kırıkkale Bilim Merkezi’nde öğrenciler yaz aylarını dolu dolu geçiriyor. 


7 FARKLI ATÖLYEDE EĞİTİM ALIYORLAR 
Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi Temmuz ayı ücretsiz atölye çalışmalarına başladı. Kayıtları devam eden atölyelerde 6 ila 15 yaş arası çocukların yararlandığı etkinlikler kapsamında 1 – 31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.  7 ayrı atölyede Bilimin Dünyası ile tanışan çocuklar yaz aylarını doya doya geçiriyorlar. Bir birinden farklı deneyler yapan çocuklar Müzik ve İngilizce atölyeleri ile günlerini tamamlıyorlar. 

ÇOCUKLAR BİLİM İLE BULUŞUYORLAR 
Kırıkkale Bilim Merkezi’nde çocukların yaz aylarını dolu dolu geçirdiğini söyleyen Bilim Merkezi Müdürü Nermin Uslu, “Oldukça da güzel bir dönem geçiriyoruz. Özellikle okulların kapanmasıyla birlikte oldukça aktif bir program belirledik. Her gün 7 tane atölye olacak şekilde, toplamda 150 öğrenciye hizmet edecek şekilde ağırlıyoruz. Çocuklarımız burada bilimin farklı dünyası ile karşılaşıyorlar. Eğitimlerin sonunda ise çocuklarımıza katılım belgesi vereceğiz” 

ÖĞRENCİLER ŞENLİKTEN MEMNUN 
Bilim Merkezine gelen minik öğrencilerde atölyelerin hepsini çok sevdiğini, bilim merkezinde çok mutlu olduklarını dile getirerek “ Tüm öğretmenlerimizi çok seviyoruz, bize çok ilgi gösteriyorlar, Kırıkkale Bilim Merkezi’ndeki atölyeler çok faydalı. Çünkü bu atölyeler bizim el, göz becerilerimizi geliştiriyor ve çok faydalı. Ayrıca burada çok eğleniyorum” diye konuştu.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞUYOR 
Bilim Merkezine gelen veliler ise “Burası çok ferah. Türkiye’de böyle yerler var ama burası çok ferah ve güzel bir ortam Burada her şey düşünülmüş. Çocuklar koşarak geliyor.” İfadesini kullanıyor. Çocuklar ve aileler Bilim Merkezi’nin çok faydalı olduğunu ifade ederek sunulan hizmetten dolayı Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya teşekkür ettiklerini ilettiler.

Haber: Ümmügülsüm Tekin (Stajyer)

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi araç filosunu genişletiyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi konseri iptal etti 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de su kesintisi yaşanacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

17543

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171