KIRIKKALE
24°
01:36

İkindi'ye Kalan Süre

Çocuklarınızın geleceğine yatırım yapın 

İç Anadolu Bölgesi’nin tam merkezinde bulunan ve 43 ilin geçiş güzergahı olan Kırıkkale, Türkiye geneline kapılarını açmaya hazırlanıyor.  Yahşihan’da Türkyapı Emlak'a ait 15 kat imarlı arsalar satışa çıkıyor.


15 KAT İMARLI ARSALAR 
Emlak sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Türkyapı Emlak, Kırıkkale'de önemli bir yatırım imkanı sunuyor. Gelişim, imar ve ileriye yönelik yatırıma açık olan birbirinden değerli arsalar müşterilerini bekliyor. Türkiye'nin birçok ilinde önemli yatırım çalışmalarına imza atan Türkyapı Emlak, Kırıkkale'de birbirinden değerli ve imara açılmış arazilere halka sundu.

BÜYÜK YATIRIM İMKANI 
Üniversite, eğitim-öğretim, sağlık tesisi, sosyal ve kültürel tesis, spor tesis, ticaret, akaryakıt ve servis, rekreasyon, gelişme konut ve camii alanı gibi birçok gelişime sahip olan ticari ve konuta açık imarlı arsalar lansman fiyatıyla satışa sunuluyor. Önümüzdeki süreçlerde devletin birçok yatırımına ev sahipliği yapacak olan bu bölgeler Adalet Bakanlığı tarafından cezaevlerinin yapılmasına da müsait bir konumda yer alıyor.

Haber: Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Kur’an kursu öğrencileri, 15 Temmuz şehitleri için dua etti

İlginizi Çekebilir

Gazetekale’nin seçim anketi sonuçlandı işte Kırıkkale’nin görmek istediği başkan adayı 

İlginizi Çekebilir

LGS tercih danışmanlığı için 147 merkez oluşturuldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

40766

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171