KIRIKKALE
25°
08:22

Öğleye kalan Süre

Çorumlu’dan Gazetekale’ye özel açıklama

KOM Daire Başkanı Mahmut Çorumlu, Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi’nin 24 Kasım Perşembe günü yayınladığı ‘Seçim ve sürpriz isimler’ adlı köşe yazısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yazının yayınlandığı gün Yahşi’yi arayan Çorumlu, “Kırıkkale’yi ve


AYNI GÜNÜN AKŞAMI ARADI
Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi, 24 Kasım Perşembe günü bir köşe yazısı yayımlamış ve yazısında Kırıkkale’den milletvekili adayı olabilecek kişileri açıklamıştı. Yazısında birçok isimle beraber Kırıkkale eski İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu’nun da adını vermişti. Hali hazırda KOM Daire Başkanlığı görevini yürüyen Mahmut Çorumlu ise aynı günün öğle sıralarında Kadir Yahşi’yi aramış ve Gazetekale’ye özel açıklamalarda bulunmuştu. 

“GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ”
Çorumlu yaptığı açıklamada, “Ben Kırıkkale’yi ve Kırıkkalelileri çok seviyorum. Birçok eşim, dostum var. Kimseyi kırmak, üzmek istemem ama siyaset düşünmüyorum. Yazınız için teşekkür ederim. Biz görevimizin başındayız. Kırıkkale’ye selam ve sevgilerimi iletiyorum.” sözleri ile Kadir Yahşi üzerinden, Kırıkkale’ye mesaj gönderdi.

İlginizi Çekebilir

Gazetekale Gazetesi 1 yaşında!

İlginizi Çekebilir

Gazetekale’den Vali Mehmet Makas’a hayırlı olsun ziyareti 

İlginizi Çekebilir

Bütün suçlu Mehmet Saygılı!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

41731

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171