KIRIKKALE
28°

Coşkundere: “Sezona iddialı gireceğiz”

Coşkundere: “Sezona iddialı gireceğiz”


CUMARTESİ HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

Bir haftayı geçkin süredir Afyonkarahisar’da kampta olan Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü, 23 oyuncu, 3 kaleci olmak üzere toplamda 26 oyuncusu ile çalışmalarını sürdürüyor.  Morallerin ve motivasyonun yüksek olduğu takım, 3 Ağustos Cumartesi günü Afyonkarahisar’da İzmir temsilcisi Menemenspor ile hazırlık maçına çıkacak. Kamp sürecini değerlendiren Teknik Direktör Ercümend Coşkundere, 1. Etap idmanının çok iyi gittiğini dile getirdi.

OYUNCULARA GÜÇ YÜKLEMESİ YAPIYORUZ

8 Eylül 2024 Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Büyükçekmece Tepecik Spor’u konuk edecek olan kırmızı lacivertlilerin hocası Coşkundere, kamp sürecini değerlendirdi. Coşkundere, “Bir haftayı geçkin süredir buradayız. Şuanda gözlemlediğimiz kadar takım iyi gidiyor. Oyuncular kendilerine alışma sürecini atlattı ve önemli bir motivasyon sağladı. 

Oyuncular gayet istekliler. Verilen işleri yapmak için çok çaba gösteriyorlar. Arzuları var. Bizde bu dönem tabi ki yüklemeler yapıyoruz. Yorgunluklar olacak ama en güzel şey şuana kadar ciddi bir sakatlığımız olmadı. Cumartesi günü bir hazırlık maçımız var. Pazar günü rejenerasyon yapıp 1. kamp dönemini bitireceğiz.”

GÜÇLÜ BİR TAKIM KURMAK İSTİYORUZ

Hangi alanlarda eksikliklerimizin olup olmadığını cumartesi günü oynayacağımız maçtan sonra daha net fikirlerimiz oluşacak. Olursa biz düşüncelerimizi bir rapor halinde bildireceğiz. Şuanda 26 oyuncu, 3 kaleci, 23 oyuncu olarak kamp sürecimizi sürdürüyoruz. Bu süreci doğru değerlendirip, hem kontenjan oyuncularını hem transferleri doğru bir planlama yaparak güçlü bir Kırıkkalespor kurmak istiyoruz. Dolayısıyla transfer bitmez ama ihtiyaç olursa biz talep ederiz. Önce bir provamızı yapalım onun sonucunda tabii ki eğer bir ihtiyaç olursa fikrimizi söyleriz.”

YENİ BİR TAKIM OLUŞTURDUK

“Oyuncularımız arasında şuanda herhangi bir motivasyon eksikliği yok. Bütün oyuncularımız arasında moral anlamında şuanda bir sıkıntı yok. Eski oyuncu grubu olarak sınırlı sayıda oyuncu var. Yeni bir takımız. Yeni bir oluşum. Adaptasyon sürecini iyi geçiriyorlar. Birbirleriyle uyumlular. Çalışmalarda birbirlerine destek oluyorlar. Zaten uyumlu bir takım olursak, iyi başarılara imza atarız. Hafta sonu oynayacağımız ve bundan sonraki süreçte oynayacağımız hazırlık maçları kafamızda daha net bir fikir oluşturma açısından büyük bir katkı sağlayacak. Kafamızda bir plan var. Herkese de şans vermek istiyoruz. Bu nedenle bize iyi bir resim olacak. Cumartesi oynayacağımız maç, hepimiz için fikir olacak” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalegücü'nün ismi ve logosu değişti

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalegücü FK, galibiyet hedefliyor

İlginizi Çekebilir

Akbal’dan iş insanlarına çağrı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

24177

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171