KIRIKKALE
25°
07:37

Öğleye kalan Süre

Cumhuriyetimizin emanetini taşıyacağız

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Cumhuriyet’in 100. Yılı nedeniyle açıklamalarda bulundu. Saygılı, “Cumhuriyetimizin emanetini yüz yıllar boyunca omuzlarımızda taşıyacağız” dedi.


MÜCADELEMİZDEN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ
Cumhuriyet’in 100. Yılı nedeniyle Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı açıklamalarda bulundu. Saygılı, “Büyük Türk milleti, tüm zorlukları büyük bir özveriyle aşıp, kahramanlık destanıyla istiklal mücadelesi sonunda elde ettiği Cumhuriyetimizin 100.yılını kutlamanın haklı gururu ve coşkusunu yaşamaktayız. Şahlı zaferlerle dolduran ecdadımızın tarihimizin bir dönüm noktası olan Cumhuriyet her türlü imkansızlığa rağmen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlattığı milli mücadelenin ardından elde etmiş olduğu büyük bir zaferin sonucudur” dedi.

EBEDİYETE KADAR PAYİDAR KALACAK
Saygılı, “Cumhuriyetimizin geleceğine güvenle bakabilmenin en önemli şartlarından birisi de geçmişimizi unutmamak, unutturmamak, bağımsızlık ruhunu her zaman hafızamızda canlı tutabilmektir. Tarihimizin her döneminde ortak bir ruhla mücadele vermiş atalarımızın bize emanet ettiği Devletimiz ve Cumhuriyetimiz ebediyete kadar payidar kalacak,
Cumhuriyetimizin emanetini yüz yıllar boyunca omuzlarımızda taşıyacağız. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımızın bağımsızlığı için canını ortaya koyan tüm şehitlerimizi, gazilerimizi, rahmet, saygı ve şükranla yad ediyor, tüm Kırıkkaleli hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Haber:Tuğçe Özdemir

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de Gazze'ye destek için kermes düzenlendi

İlginizi Çekebilir

Öztürk, “Kar yağışı çiftçinin yüzünü güldürdü”

İlginizi Çekebilir

Vali Mehmet Makas, gönülleri kazanıyor 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

43036

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171