KIRIKKALE
25°
00:2

Akşam'a Kalan Süre

Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem’den ev sahiplerine çağrı

Akademik eğitim ve öğretimin başlamasına kısa bir süre kala Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, ev sahiplerine çağrıda bulundu. Özdem, “Evlerinizi üniversite okuyan öğrencilerimize kiraya verin. Onların yarınları için destek olmamız gerekir” dedi. 


2 YENİ BÖLÜM AÇILDI 
Delice Belediye Başkanı Özdem, Delicelilere çağrıda bulundu. İlçede yer alan Meslek Yüksek Okuluna 2 yeni bölümün açıldığına dikkat çeken Özdem “Kıymetli hemşerilerim 2023-2024 yılı eğitim dönemi başlamak üzere ilçemizde bulunan Delice Meslek Yüksek Okulu’na iki yeni bölüm daha açıldı.  Öğrenci sayımızda artış olacaktır. Bir program daha eklenerek öğrenci sayımız 500 kişi olması beklenmektedir.” 

ÖĞRENCİLER SIKINTI ÇEKMESİN 
“Ancak öğrencilerimiz barınmakta sıkıntı çekmektedir. Kıymetli hemşerilerim boş olan evlerimizi lütfen kiraya verelim. Bu sorunları hep beraber çözemezsek okulumuz zamanla güç kaybedecek ve ilçe açısından hoş bir durum olmayacaktır. Duyarlı olacağınıza canı gönülden inanıyorum. Kazanımlarımızı hep beraber koruyalım” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir  

İlginizi Çekebilir

Dünyanın en saf kimyasal kaya tuzu Delice’nin 

İlginizi Çekebilir

Kaymakam Akköz’den esnaf gezisi 

İlginizi Çekebilir

Delice’nin incisi kavun

Haber Yorumları

Yorum Yaz

51371

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171