KIRIKKALE
24°
02:42

Öğleye kalan Süre

Dere: “MKE’den çok şey bekliyoruz” 

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Dere, Kırıkkale'de konuştu: "Milli Savunma Bakanlığı ve ordumuz olarak MKE AŞ'den çok şey bekliyoruz. MKE AŞ 1453'e dayanan tarihi ile bu ülkenin lokomotiflerinden birisi"


SPOR FESTİVALİ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ 
Milli Savunma Bakan Yardımcısı ve Makine ve Kimya Endüstrisi AŞ (MKE AŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Dere, Milli Savunma Bakanlığı ve Türk Silahlı Kuvvetleri olarak MKE AŞ'den çok şey beklediklerini söyledi. MKE AŞ tarafından personelin kaynaşması ve şirket aidiyetinin artırılması amacıyla Kırıkkale'de düzenlenen "Spor Festivali" etkinliğine, Dere ve MKE AŞ Genel Müdürü Yasin Akdere katıldı.

BU ÜLKENİN LOKOMOTİFLERİNDEN BİRİSİ
Dere, burada yaptığı konuşmada, MKE AŞ'nin hem Kırıkkale'de hem Ankara'da hem de Çankırı'daki lokasyonlarında başarıdan başarıya koşmaya başladığını söyledi. Bu başarıların devamının geleceğini aktaran Dere, "Bunun devamı da bu huzur ortamına bağlı. Milli Savunma Bakanlığı ve ordumuz olarak MKE AŞ'den çok şey bekliyoruz. MKE AŞ 1453'e dayanan tarihi ile bu ülkenin lokomotiflerinden birisi. İnşallah bu başarıları artarak devam edecek. Son 2 yıldaki başarılarını görüyoruz. Bundan sonra uluslararası alandaki başarılarını, ihracattaki, personel istihdamındaki katkılarını göreceğiz. İnşallah el ele hep birlikte daha nice büyük başarılara diyorum." diye konuştu.

DEMET AKALIN KONSERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 
Akdere ise MKE AŞ'nin geçmişten geleceğe üstlendiği sorumluluğu daha da ileriye götürebilmek için daha büyük işlere imza atmaya devam edeceğini vurguladı. Bakan Yardımcısı Dere, konuşmasının ardından kurum içerisindeki müdürlükler arasında düzenlenen futbol, basketbol, voleybol ve masa tenisi maçlarında birinci olan takım ve personele ödüllerini takdim etti. Etkinlikte, sanatçı Demet Akalın da konser verdi.

Kaynak: AA

 

İlginizi Çekebilir

Bakan Yerlikaya: “Ekiplerimiz bölgede”

İlginizi Çekebilir

MKE kapsül fabrikasında patlama

İlginizi Çekebilir

Kadınlar üretiyor dezavantajlar avantaja dönüşüyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

26735

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171