KIRIKKALE
22°
03:3

Öğleye kalan Süre

Dilan Polat'ın mal varlığı listesi ortaya çıktı

Dilan Polat, ifadesinde 1 ev ile 3 arabasının olduğunu söyledi. Ancak Polat'ın mal varlığı listesinde 6 tarla, 2 konut ve 4 de iş yeri bulunuyor.


''130 ŞUBEM MEVCUT''
Dilan Polat, ifadesinde sorulan mal varlığı hakkında "Güzellik merkezim var. Bunun yanı sıra şahsımın isim hakkı gelirleri ile 130 şubem mevcuttur. Bu şubelerden isim hakkı olarak kira almaktayım. Aylık takribi bir rakam söyleyemiyorum. Şahsıma ait kayıtlı mal varlığı olup olmadığını bilmiyorum" dedi.

Mal varlığı listesi çıkarıldı
Dilan Polat'ın ifadesinde, kendisine ait sadece 2 şirket olduğunu, diğer 29 şirketin ise kendisine ait olmadığını söylediği öğrenildi. Ancak, mal varlığı listesinde bu şirketlere ait 6 tarla, 2 konut ve 4 iş yeri yer aldığı ortaya çıktı.

"BORÇ VERMİŞ OLABİLİRİZ"
Polat, mal varlığı listesinde yer alan 6 tarlanın, 2 konutun ve 4 iş yerinin nerede olduğu, bu mal varlıklarının nasıl elde edildiği gibi sorulara cevap veremiyor.

Polat, banka hesaplarındaki yüksek miktardaki para giriş-çıkışını hatırlamadığını söylüyor. Ancak, aile arasındaki yüksek miktardaki para alışverişine "borç alıp vermiş olabiliriz" diyor. Polat, diğer şirketlerin farklı tarihlerde parça parça Milda Gayrimenkul şirketinde toplanmasının sorulması üzerine "Hiçbir bilgim yok" cevabını veriyor.

"SADECE İKAMET ETTİĞİM EVDEN VE 3 ARABADAN HABERİM VAR"
"Mal varlığı listesinde sadece ikamet ettiğim Çekmeköy'de bulunan ev hakkında bilgim vardır. Ayrıca Mercedes marka araçtan bilgim vardır. Ferrari ve Porsche marka aracı biliyorum bu kadar. Diğer araçların da kime kayıtlı olduğunu bilmiyorum. Bazı araçlar şirketimizin araçlarıdır. Bunların alım ve satım işlerinden haberim yoktur. Bu şirkete ortak olduğumu bilmiyordum" diye karşılık verdi.

MALİ KONULARDA SORULAN SORULARA 'BİLGİM YOK' CEVABINI VERDİ
Polat, sahte belge ve fatura düzenlenerek banka hareketleri bulunmayan bir şirket ile kendi şirketi arasında 3 milyon ve 15 milyon lira arasında değişik miktarlarda gerçek bir mal alışverişi olmayan sahte faturalar hakkında da bilgisinin olmadığını söylüyor. Polat, MASAK rapor doğrultusunda sahte fatura düzenlenerek yüksek miktarlardaki para transferleri hakkında sorulan diğer tüm sorulara ise "Bilgim yoktur" cevabını veriyor. Polat, genel olarak diğer şirketlerdeki paraların Milda Gayrimenkul şirketinde toplanmasına eşinin ticaret yapmak için aktarmış olabileceğini söylüyor.

İlginizi Çekebilir

Dilan Polat'ın mal varlığı listesi ortaya çıktı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

47869

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171