KIRIKKALE
25°
03:30

İmsak'a Kalan Süre

Sosyal medya bunu konuşuyor! Şulemsi kimdir?

Son günlerde magazin gündeminin manşeti olan Dilan Polat çiftinin tutuklanma sürecinden sonra Şulemsi gündeme geldi. Dilan Polat’ın arkadaşı olan Şulemsi’nin gerçek adı ve kim olduğu merak ediliyor.


KAÇ YAŞINDA? NERELİ? SORULARI ARAŞTIRILIYOR
Sosyal medyanın fenomenleri arasında yer alan ve de Dilan Polat’ın arkadaşı olan Şulemsi’nin kim olduğunu herkes merak ediyor. Herkesin Şulemsi kullanıcı adıyla tanıdığı Şule Kayatürk gerçekte kimdir, kaç yaşında? Şule Kayatürk (Şulemsi) ne iş yapıyor, nereli? Son zamanlarda gündemden düşmeyen Dilan Polat'ın arkadaşı olan Şulemsi (Şule Kayatürk) ile ilgili merak başladı. Gündeme Şulemsi kimdir, kaç yaşında, nereli soruları araştırılıyor. Peki, Şulemsi ne iş yapıyor, Şule Kayatürk'ün mal varlığı ne kadar?

NE İŞ YAPIYOR? MAL VARLIĞI NE KADAR?
Sosyal medyada zengin hayatlarıyla dikkat çeken isimler günden güne artıyor. Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanmasıyla birlikte gözler bir anda diğer fenomenlere çevrildi. Bunlardan biri de Şulemsi kullancı adıyla Şule Kayatürk. Peki Şulemsi kimdir, kaç yaşında? Şule Kayatürk (Şulemsi) ne iş yapıyor, mal varlığı ne kadar?

ŞULE KAYATÜRK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?
Şule Kayatürk, 1.75 boyunda ve oğlak burcu ve Ankaralıdır. Şule Kayatürk, bir dönem 100 kilonun üzerine çıkmış olsa da son zamanlarda büyük bir zayıflama yaşayarak yaklaşık 54 kiloya düşmüştür. Şulemsi takma adıyla bilinen Şule Kayatürk, eşi Yasin Türk ile yollarını ayırma kararı almıştır. Uzun süreli bir evlilikleri olan bu fenomen çift, beklemedik bir şekilde boşanma kararı almıştır ve bu karar, takipçilerini şaşırtmıştır. İkilinin ayrılığına dair "aldatma" söylentilerine dair herhangi bir resmi açıklama yapılmamıştır.

BARIŞTIKLARINI DUYURMUŞTU
Daha sonra eşiyle bir süre ayrılık yaşayan Şule Kayatürk, Umre sırasında eşiyle çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak barıştıklarını duyurmuştu. 2013 yılından bu yana aktif olarak sosyal medyada etkin olan Şule Kayatürk, farklı mecralarda da kendine yer edinmiştir. Makyaj sanatçılığı, sosyal medya etkileyiciliği ve YouTube içerik üreticiliği gibi farklı alanlarda faaliyet gösteren bu fenomenin, kendi adını taşıyan bir güzellik merkezi bulunmaktadır.

Şulemsi, 1988 yılında Ankara'da doğdu. Aslen Sivaslı olan Şulemsi, 1.75 boyunda ve oğlak burcudur.

Şulemsi, sosyal medya fenomeni olarak tanınmaktadır. 2022 yılında TikTok'ta çektiği videolarla tanınmaya başladı. Şulemsi, eşi Yasin Türk ile birlikte çektiği videolarla geniş bir takipçi kitlesine ulaştı.

Şulemsi, bir dönem 100 kilonun üzerine çıkmıştı. Ancak, yaptığı diyet ve spor sayesinde yaklaşık 54 kiloya düştü. Şulemsi, verdiği kilolarla dikkat çekmiş ve birçok takipçisine ilham kaynağı olmuştur.

Şulemsi, evli ve bir çocuk annesidir.

Şulemsi'nin sosyal medya hesapları şu şekilde:

Instagram: @suleqaya

TikTok: @sulemsifit

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale semalarında herkes bunu görüyor!

İlginizi Çekebilir

Kara para operasyonunda fenomen çifte gözaltı!

İlginizi Çekebilir

Dilan Polat'ın mal varlığı listesi ortaya çıktı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

72202

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171