KIRIKKALE
32°
08:26

Öğleye kalan Süre

Diyaliz hastasına Türkyılmaz’dan sürpriz doğum günü 

Sosyal ve kültürel belediyecilik alanında önemli çalışmalara imza atan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, diyaliz merkezinde tedavi gören hastalara sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. Hastalara moral aşılayan Türkyılmaz, Ali Has isminde hastaya doğum


RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU 
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Özel Kırıkkale Diyaliz Merkezi’ni ziyaret etti. Burada her hastanın durumunu soran ve onlara çiçek takdim eden Türkyılmaz, geçmiş olsun dilek ve temennilerinde bulundu. Hastalarla hoş sohbet gerçekleştirerek adeta onlara moral aşılayan Türkyılmaz, aynı zamanda Ali Has isminde diyaliz tedavisi gören bir hastaya doğum günü pastası keserek sürpriz yaptı. Renkli görüntülerin yaşandığı kutlama esnasında Ali Has, duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarını tutamadı.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ 
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Türkyılmaz, “Vatandaşlarımız için her alanda çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Bugün Özel Kırıkkale Diyaliz Merkezi’ni ziyaret ederek doğum günü olan Ali Has ağabeyimize küçük bir sürpriz kutlama gerçekleştirdik. Tedavi gören hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ileterek karanfiller dağıttık. Bizler Yahşihan Belediyesi olarak bütün vatandaşlarımızın her zaman yanındayız” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale, sabaha sis ve yağışla uyandı!

İlginizi Çekebilir

Yenişehir kavşağının ismi değişiyor

İlginizi Çekebilir

Saygılı: “Muhtarlar, belediye ve halk arasındaki köprüdür”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

71042

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171