KIRIKKALE
21°
02:45

Akşam'a Kalan Süre

Türkyılmaz, “Benim yaptığım hizmeti geçen varsa ben bugün siyaseti bırakırım”

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın vatandaşlardan gelen sorulara yanıt verdiği ‘Başkana Randevusuz Sorular’ programının 14’üncü bölümü yayınlandı.


DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKİYOR
Göreve geldiği günden bu yana sosyal belediyecilik anlayışını benimseyen ve bu doğrultuda birbirinden farklı birçok projeye imza atan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, bir süredir sosyal medya hesaplarından yayınladığı ‘Başkana Randevusuz Sorular’ programı ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Türkyılmaz, dün yayınlanan programın 14’üncü bölümünde de vatandaşların sorularını yanıtladı.

“SİYASETİ BIRAKIRIM”
İbrahim Efe isimli bir gencin ‘Bir baba olarak bir aile yönetmek ve bir belediye başkanı olarak bir ilçeyi idare etmek nasıl bir duygu?’ sorusunu yanıtlayan Belediye Başkanı Türkyılmaz, “Bir ilçeyi de bir aile gibi düşünün. İlçede de evlatlar var. Mesela mahalleler evlatların, çalışanlar evlatların. Hepsi ailen gibi. Bence ikisi de iyi bir duygu, yönetebiliyorsak tabi ki. Göreceli bir kavram, kimine göre iyi yönetiyoruzdur, kimine göre yönetemiyoruzdur. Ama ben şunu iddia ediyorum, her seferinde de söylüyorum 12. belediye başkanıyım, yaşayanlara Allah uzun ömür versin, ölmüşlere gani gani rahmet eylesin. Benim yaptığım hizmeti geçen varsa ben bugün siyaseti bırakırım. O kadar da iddialıyım.”

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi’nde halk toplantılarına yoğun ilgi 

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesinden final haftasında çorba ve simit ikramı

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da geleneksel aşure birlikteliği

Haber Yorumları

Yorum Yaz

39129

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171