KIRIKKALE
25°
07:50

Öğleye kalan Süre

Dölek ve Kartal ailelerinin mutlu günü

Kırıkkale’nin tanınmış simaları arasında yer alan Yaşar Dölek’in oğlu Ramazan ile Yakup Kartal’ın kızı Sema, düzenlenen düğün töreniyle mutlu bir evlilik için adım attılar. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde genç çiftin mutlulukları gözlerinden


RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU 
Kırıkkale eşrafının yakından tanıdığı aileler arasında yer alan Latife-Yaşar Dölek çiftinin oğlu Ramazan ile Kadriye-Yakup Kartal’ın kızı Sema düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Yaşar ve Dölek aileleri misafirlerini kapıda karşılayarak hoş geldiniz temennisinde bulundular. Düğüne katılan davetliler, genç çiftlerin evliliklerinin uzun sürmesini dilediler. 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER 
Yöresel müzik ziyafeti eşliğinde düğüne gelen davetliler gönüllerince eğlendiler. Genç çiftin ömür boyu sürecek olan evliliklerin nikah şahitliğini yapan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, ömür boyu mutluluklar dilediler. Düğün törenine sivil toplum kuruluşları, medya kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli ile sevenleri ve dostları aileleri mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. 

Haber: Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Burayı gören şaşıp kalıyor!

İlginizi Çekebilir

Alkollü sürücü düğün alanına daldı: 20 kişi yaralı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de olağanüstü kuraklık tehlikesi!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

32980

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171