KIRIKKALE
24°
03:5

Öğleye kalan Süre

"DÜNYA YETİMLER GÜNÜ" DOLAYISIYLA YETİM ÇOCUKLAR İÇİN İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

Devlet her zaman yanınızda Kırıkkale'de, "Dünya Yetimler Günü" dolayısıyla yetim çocuklar için iftar programı düzenlendi. Yetim çocuk ve yakınları iftar sofralarında buluştu. Valilik organizasyonuyla polisevinde düzenlenen iftar programı, Kur'an-ı Kerim t


KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ YAPILDI 
Vali Bülent Tekbıyıkoğlu ve eşi Arzu Tekbıyıkoğlu ile Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve eşi Hilal Saygılı, yetim çocuklar ve aileleriyle birlikte iftar yaptı. Yemek sonrası masaları gezen Tekbıyıkoğlu ve Saygılı, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ramazan'ın 15. gününün "Dünya Yetimler Günü" olarak kabul edildiğini hatırlatarak, devlet olarak yetim ve öksüzlerin her daim yanında olduklarını söyledi.
 

İNSANLARIN ÖNÜNE ENGEL ÇIKABİLİYOR
Ramazan'ın 15. gününde yerel yönetimler ve merkezi yönetimin yereldeki temsilcileri ile birlikte yetimlerle bir araya gelmeye gayret ettiklerini ifade eden Tekbıyıkoğlu, "Kader insanlara eşit fırsat vermeyebiliyor. Yaşarken insanların önüne engel çıkabiliyor, başka badireler atlatabiliyor. Babasını kaybetmek annesini kaybetmekte bu durumlardan bir tanesi "dedi.
 

SAĞ OLSUNLAR KATILIM SAĞLADILAR
Tekbıyıkoğlu, "Hem millet hem de devlet olarak sosyal bir devletin ilkesi olarak yetimlerimizin ve öksüzlerimizin yanında bulunmaya onların ihtiyaçlarını gidermeyi ve onlarla aynı havayı teneffüs etmeyi bir vazifemiz olarak görüyoruz. Bugünde ilimizdeki 73 aile ile beraber bir iftar yemeği düzenledik. Sağ olsunlar katılım sağladılar. Hediyelerimiz oldu. Beraber Ramazan'ın ulvi havasını teneffüs ettik ve iftarımızı beraber eda ettik" diye konuştu.
 

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

İlginizi Çekebilir

Türk Milleti’nin gücüne güç katan zafer 

İlginizi Çekebilir

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Demircan, Vali Tekbıyıkoğlu'nu ziyaret etti

İlginizi Çekebilir

Esnaflar, ahilik kültürünü yaşatıyor 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

61639

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171