KIRIKKALE
25°

Ekmeğe zam kapıda

Son günlerde un fiyatlarına gelen zamlardan sonra, Kırıkkale’de ekmeğe de zam gelecek. Kırıkkale Belediyesi öncülüğünde toplanan komite, ekmeğe yapılacak zammı görüşecek. Gazetekale.com’un aldığı bilgilere göre, 200 gram somun ekmeğin tane fiyatının 2.25


EKMEK ZAM GELİYOR
Ekmeğin ana maddesi un fiyatlarında yaşanan artış, ekmeğe de yansıyacak. Kırıkkale Belediyesi’nin öncülüğünde gerçekleştirilecek olan komiteye Esnaf Odaları Birliği, Fırıncılar Odası, Ticaret Odası, Ticaret İl Müdürlüğü ve Tarım İl Müdürlüğü katılacak. Gerçekleştirilecek olan toplantıda ekmeğe yapılacak zam görüşülecek. Edinilen bilgilere göre, Kırıkkale’de tanesi 1,75 ₺ olan 200 gram somun ekmeğin fiyatı gelecek olan zamla birlikte 50 kuruş artarak 2.25 ₺ olacak. Öte yandan elde edilen diğer bilgilere göre ise, fırıncıların artan un fiyatlarını sebep göstererek, bir ekmeğin 2.50 ₺  olmasını istediği dile getiriliyor.
 

İlginizi Çekebilir

Benzine 58 kuruş indirim

İlginizi Çekebilir

MKE’den işçileri sevindirecek zam

İlginizi Çekebilir

Motorine bir zam daha

Haber Yorumları

Yorum Yaz

88905

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171