KIRIKKALE
22°
01:2

Öğleye kalan Süre

‘Güç sende, biz de yanındayız’

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü, Kırıkkale Üniversitesi’ne yeni gelen öğrenciler için stant kurdu. ‘Güç sende, biz de yanındayız’ sloganı ile öğrencileri karşılayan İl Sağlık Müdürlüğü, öğrencilere Sağlıklı Hayat Merkezi hakkında bilgiler verdi.


ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLDİ
Yahşihan ilçesi Yurtkur Caddesi üzerine kurulan stantta kayıt yaptıran genç öğrencilere, Sağlıklı Hayat Merkezi bünyesinde hizmet veren Sağlıklı Beslenme Polikliniğini, Sigara Bırakma Polikliniği ve Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi’nin çalışmaları konusunda bilgiler verildi. Öğrencilere ayrıca el broşürleri dağıtılarak, çeşitli hediyeler verildi. 

“HEPİMİZ İÇİN SAĞLIK ÇOK ÖNEMLİ”
Gençlik döneminin, bireyin yetişkin rolüne hazırlandığı, kimliğini oluşturmaya başladığı çok önemli bir dönem olmakla birlikte, önemli hastalıkların ortaya çıkma riskini de barındıran bir dönem olduğuna dikkat çeken İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, “Gençler, geleceğimizin teminatıdır. Geleceğimizin gençleri ne kadar sağlıklı, mutlu ve üretken olursa hem bireysel, hem toplumsal başarı o derece artmaktadır. Bu kapsamda Sağlıklı Hayat Merkezi’mizin çalışmaları hakkında başta gençlerimiz olmak üzere kayıt için gelen tüm misafirlere bilgilendirmeler yaptık. Üniversite süresi içerisinde gençlerimizin yaşayabilecekleri bir sağlık probleminde veya desteğe ihtiyaç duydukları zaman nereye başvurmaları gerektiği konularında bilgilendirmelerde bulunduk. Bu tür faaliyetleri biz çok önemsiyoruz. Çünkü hepimiz için sağlık çok önemlidir” dedi.

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

İtfaiye bin 588 olaya müdahale etti  

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi’nden rengarenk bozlak gecesi 

İlginizi Çekebilir

Ticaret ve Sanayi Odası’ndan İsrail’e tepki!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

21141

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171