KIRIKKALE
25°
02:35

İmsak'a Kalan Süre

Güneşer ve Yerlikaya Ailelerinden Türkyılmaz’a Büyük Destek

Önceki dönem Yahşihan Belediye Başkanlarından Şefik Güneşer ve Servis Araçları ve Nakliyeciler Odası Başkanı Behsat Yerlikaya, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a destek yemeği düzenledi.


BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ 
Önceki dönem Yahşihan Belediye Başkanlarından Şefik Güneşer ve Servis Araçları ve Nakliyeciler Odası Başkanı Behsat Yerlikaya’nın eş, dost ve akrabaları ile birlikte Türkyılmaz için organize ettiği destek yemeğine yoğun katılım gerçekleşti. Başkan Türkyılmaz düzenlenen yemekten dolayı memnuniyetini dile getirerek, Güneşer ve Yerlikaya ailelerine teşekkür etti.

ALLAH BİRLİĞİMİZİ DAİM ETSİN
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Önceki dönem Belediye Başkanlarımızdan Şefik Güneşer Başkanıma ve Behsat Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Burada çok güzel bir kalabalık var. Bizlere destek için düzenlenmiş güzel bir etkinlik. Allah birliğimizi daim etsin.” İfadelerini kullandı.

Haber: Sinem Budak (Stajyer)

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü Vatandaşın Yanında 

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da geleneksel aşure birlikteliği

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz: “Öğrencilerimiz bize emanet”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

27702

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171