KIRIKKALE
25°

Yahşihan’da bu bayram da gelenek bozulmadı

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, her bayram olduğu gibi bu bayram da çocukları unutmadı, onlara harçlık, pamuk şeker ve dondurma dağıttı.


ÇOCUKLARIN GÖNLÜNÜ YİNE KAZANDI
Yahşihan ilçesinde her bayram geleneksel hale gelen çocuklarla bayramlaşma bu bayramda devam etti. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, bayram geleneğinin sürdürülebilmesi için mahalle mahalle dolaşarak çocuklara sürpriz yaptı. İlçedeki çocuklara bayram sevinci yaşatan Türkyılmaz, harçlık, pamuk şeker ve dondurma dağıtarak çocukların gönlünü yine kazandı.

"İYİ BAYRAMLAR ÇOCUKLAR. İYİ Kİ VARSINIZ"
Vatandaşlarında bayramını kutlamayı ihmal etmeyen Türkyılmaz, gördüğü herkesle tek tek ilgilendi. Bayramların hatırlanmak ve paylaşmak olduğunu belirten Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, yaptığı açıklamada, “Bayramların duygusunu gelecek nesillere aktarmak için en çok çocukları sevindirmemiz lazım. Bizler de her yıl onlara unutamayacakları bayramlar yaşatmak için bayramlaşıp harçlıklar ve hediyeler dağıtıyoruz. İyi bayramlar çocuklar. İyi ki varsınız.” İfadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz’dan Bahçeli’ye anlamlı hediye 

İlginizi Çekebilir

Engelli gencin hayalini Türkyılmaz gerçekleştirdi

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’a dev tesis kuruluyor 350 kişiye istihdam sağlayacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

47088

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171