KIRIKKALE
25°
01:37

Akşam'a Kalan Süre

Hacılar Kasabası Öztürk’ün yanında

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Teşkilatı, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. İlçe ziyaretleri kapsamında çalınmadık kapı bırakmayan teşkilat, Hacılar Belediyesi tarafından


HEP BİRLİKTE DUALAR EDİLDİ 
Hacılar Belediyesi tarafından 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi kapsamında hem Cumhur İttifakı’na hem de MHP Milletvekili Adayları Av. Halil Öztürk, Melike Boran İsmailoğulları ve Menderes Eray’a destek vermek amacıyla iftar yemeği ile birlik ve beraberlik etkinliği düzenlendi. Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ezanın okunmasının ardından yapılan iftarla birlikte dualar edildi. 

KOYUNCU’DAN ÖZTÜRK’E TEŞEKKÜR 
Daha sonra günün anlam ve önemine yönelik konuşma yapan Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, görev süresi boyunca kasabada ciddi çalışmalar yaptıklarını vurguladı. İmkanlar dahilinde büyük hizmetlere imza attıklarını vurgulayan Koyuncu, “Kasabamıza sağladıkları desteklerden dolayı vekilimiz Av. Halil Öztürk’e sonsuz teşekkür ederim. Biz kasabamız için hangi yatırım talebiyle yanına gittiysek her zaman bizlere destek oldu” dedi. 

ÖNEMLİ HİZMETLERE İMZA ATTIK 
Hacılar Kasabası’nın altyapı ve üstyapı sorunlarının çözüme kavuştuğunu vurgulayan Koyuncu, “Kasabamızın sağlık, eğitim, belediyecilik ve diğer alanlarda her türlü yatırımı alması amacıyla MHP’nin üretken belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren belediyenin geçmiş borçlarını öderken diğer yandan ise kasabamıza hizmet etmenin sorumluluğundayız. Gerçekten de kasabamıza ciddi yatırımlar getirdik. İnşallah bu yatırımları hep birlikte sürdüreceğiz” dedi. 

CUMHUR İTTİFAKI YENİDEN İKTİDARA GELECEK 
Son olarak konuşma yapan MHP Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, 14 Mayıs’a sayılı günler kala herkesin Cumhur İttifakı’na destek vermesi gerektiğini söyledi. Bu seçimin çok önemli olduğuna dikkat çeken Öztürk, “Hacılar Kasabamız için elimizden gelen desteği sağlamaya çalıştık. MHP’nin üretken belediyecilik anlayışıyla özverili ve gayretli şekilde çalışma sergileyen başkanımız Mehmet Koyuncu’ya yaptığımız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah 15 Mayıs sabahı Cumhur İttifakı yeniden iktidara gelecek ve bu güçlü ittifak ile daha büyük çalışmalara imza atacağız” dedi. 

MHP’YE VERİLEN HER OY PKK’YA KURŞUNDUR 
Milliyetçi Hareket Partisi’nin yıllardır devletinin ve milletinin yanında olan bir parti olduğunu vurgulayan Öztürk, MHP’ye verilen her oyun PKK’ya sıkılan bir kurşun olduğunu söyledi. Millet İttifakı’na verilen her desteğin ise PKK’ya sağlanan mermi desteği olduğunu dile getiren Öztürk, “Bu seçim ülkemiz için çok önemli. Sandık başına gittiğinizde Selahattin Demirtaş’ı cezaevinden çıkartacağız diyenleri düşünerek oy verin. Hep birlikte yeniden Cumhur İttifakı’nı güçlü kılalım” dedi. 

DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ 
Öztürk, Cumhur İttifakı’nın vatan ve millet bekası için sahada mücadele sergilediğini dile getirdi.  MHP’nin yıllardır bu düşüncelerle hareket ettiğini belirten Öztürk, “TBMM’de daha güçlü olmamız için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Aziz milletimizin desteğiyle inşallah Cumhur İttifakı yeniden ülkemizin bekası için yeniden iktidara gelecektir” dedi.  14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin çok büyük önem taşıdığını söyleyen Öztürk, MHP’nin hiçbir çıkar beklemeksizin her zaman olduğu gibi devletinin ve milletinin yanında olduğunu dile getirdi

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Hacılar Kasabası’nın su sorununa çözüm 

İlginizi Çekebilir

Öztürk’ten tebrik mesajı

İlginizi Çekebilir

Milletvekili Halil Öztürk: “Muhalefet tam bir kaos yaşıyor”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

25876

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171