KIRIKKALE
25°
04:49

İmsak'a Kalan Süre

Hacılar Kasabası’nda öğrencilere ücretsiz servis 

Kırıkkale’nin Hacılar Kasabası’nda yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte öğrencilere destekler sağlanıyor. Belediye tarafından şehir merkezinde eğitim gören öğrenciler için ücretsiz servis imkanı sunuluyor.


HALKIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ 
2023-2024 eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu harekete geçti. Başkan Koyuncu, şehir merkezinde eğitimlerini sürdüren öğrenciler için ücretsiz servis imkanı sağladı. Koyuncu’nun bu hareketi kasabada bulunan vatandaşlar tarafından takdir topladı. Koyuncu, her alanda her zaman vatandaşların yanında olduklarını dile getirdi.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK 
Hacılar Kasabası için her alanda çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Başkan Koyuncu, “Her yıl olduğu gibi bu yılda geleneğimiz devam ediyor. Öğrencilerimizin bu eğitim döneminde zorluklar yaşamaması için elimizden gelen desteği sağlıyoruz.  Kasabamızda yaşayan Kırıkkale’de eğitim gören öğrencilerimizin ücretsiz ulaşımlarını sağlamaya devam ediyoruz. Her anınızda yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

DP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı istifa etti

İlginizi Çekebilir

Geyik: “Cumhurbaşkanımız ve kabineye inancımız tamdır”

İlginizi Çekebilir

Bahattin Akyön’den AK Parti’ye ziyaret

Haber Yorumları

Yorum Yaz

58852

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171