KIRIKKALE
22°
02:26

İkindi'ye Kalan Süre

Hacılar’da birlik ve beraberlik iftarı

Başkanlık görevine geldiği günden itibaren önemli çalışmalar gerçekleştirmenin mücadelesi içerisinde olan Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, MHP’yi bir araya getiren iftar etkinliği gerçekleştirdi.


MHP YÖNETİMİ İFTARDA BULUŞTU 
Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, Ramazan Ayı’nın manevi atmosferinin en iyi şekilde yaşatılması amacıyla kasabada iftar programı düzenledi. Milliyetçi Hareket Partisi yönetiminin buluştuğu iftar yemeğinde birlik ve beraberlik sergilendi.  Yemeğe Milletvekili Halil Öztürk, İl Başkanı Murat Abalı, Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Akpınar, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir ve çok sayıda partili partisiz davetli katıldı. 

RAMAZAN’IN MANEVİ ATMOSFERİ 
İftar programında konuşma yapan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, ramazan ayının güzelliklerinden birini daha Hacılar beldesinde yaşadıklarını belirtti. İftar davetlerinin dostları bir araya getiren sosyal ortamlar yarattığını vurgulayan Öztürk, partilileriyle iftar buluşmalarının devam edeceğini dile getirdi. 

KOYUNCU’DAN HERKESE TEŞEKKÜR 
Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu ise katılımlarından dolayı dostlarına teşekkür ederek, “Bu mübarek günler paylaşmanın yegane günleridir. Ramazan´ın beraberinde getirdiği manevi ortamı ortak bir sofrada hissetmek adına bugün sizlerle birlikte orucumuzu açtık.  Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Hacılar’da birlik ve beraberlik iftarı

İlginizi Çekebilir

Hacı İbrahim Oğulları’ndan geleneksel iftar

İlginizi Çekebilir

Depremzede ailelerle duygu dolu iftar

Haber Yorumları

Yorum Yaz

44924

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171