KIRIKKALE
19°

Han ve Güvenbaş ailelerinin mutlu günü 

Kırıkkale’nin tanınmış aileleri arasında yer alan Ercan Han'ın kızı Elif Nur Han ile Yüksel Güvenbaş'ın oğlu Ferhat Güvenbaş, evlilik yolunda ilk adımı attılar.


RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU 
AK Parti Delice eski İlçe Başkanı Ercan Han-Satı Han çiftinin kızı Elif Nur Han ile Yüksel-Şehriban Güvenbaş çiftinin oğlu Ferhat Güvenbaş, düzenlenen görkemli törenle evlilik yolunda ilk adımı attılar. Renkli görüntülerin oluştuğu söz merasiminde genç çiftçin şahitliklerini Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin, AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı yaptı. Şahitler genç çiftlere hayırlı bir yuva kurması temennisinde bulundular. 

YÖRESEL MÜZİK EŞLİĞİNDE EĞLENDİLER 
Söz merasimine katılan davetliler, yöresel müzik ziyafeti eşliğinde gönüllerince eğlendi. Her iki tarafın ailesi merasime katılan ailelerle birlikte yakından ilgilendiler. Törene katılan davetlilerde her iki aile ve gelin Elif Nur Han ile damat Ferhat Güvenbaş’a evlilik yolunda hayırlı ve mutlu bir ömür temenni ettiler. Kamera ve objektiflere renkli görüntülerin yaşandığı söz merasiminde Han ve Güvenbaş aileleri unutulmaz bir gün yaşadılar.

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi personeli hayatını kaybetti

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’a dev tesis kuruluyor 350 kişiye istihdam sağlayacak

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da kurutulan domatesler 9 ülkeye ihraç olacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

60303

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171