KIRIKKALE
25°
06:28

Öğleye kalan Süre

İHA muhabirinden Jandarma’ya saygısızlık!

Vatan ve millet uğruna en çok şehit veren iller arasında yer alan Kırıkkale’de İHA muhabirliği yapan Hasan Ay, sosyal medya hesabından Jandarma teşkilatını aşağılayıcı ve kamu kurumunu küçük düşürücü ifadeler içeren bir paylaşım yaptı. Paylaşımı yaptıktan


BURASI ŞEHİTLER DİYARI KIRIKKALE!
İç Anadolu’nun merkezinde, 43 ilin geçiş güzergahında bulunan ve ‘Şehitler Diyarı’ olarak anılan Kırıkkale’de hem jandarma teşkilatını hem de şehit ve gazi ailelerini üzecek bir olay yaşandı. Yaklaşık 4 yıldır Kırıkkale’de İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirliği görevini yürüten Hasan Ay, şahsi facebook hesabından Jandarma Teşkilatı’nı karalayıcı ve rencide edici yazılar paylaştı.  Jandarma teşkilatı ile polis teşkilatı mensuplarını karşı karşıya getirici tutar ve davranış sergilenen paylaşımda, kurumsal kimlikle görev yaptığı İHA’yı kişisel çıkarları uğruna kullandı. 


ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ TEPKİLİ!
Görev yapmaya başladığı günden itibaren kamu kurumları başta olmak üzere çoğu teşkilat ve devletin diğer görevlilerine büyük sorunlar yaşatan muhabir Ay’ın bu son paylaşımı ise bardağı taşıran son damla oldu. Görev yaptığı ilin vatan ve millet uğruna can veren aziz şehitler diyarı Kırıkkale olduğunu unuturcasına ve adeta bizim güvenliğimiz için mücadele veren aziz jandarma teşkilatını karalayıcı paylaşımda bulunan Ay, gazi ve şehit ailelerinde büyük tepki toplamaya başladı.


ÖZÜR DAHİ DİLEMEDEN PAYLAŞIMI KALDIRDI!
Diğer bir yandan ise bu paylaşımı okuyan vatandaşlarda ‘Jandarmaya hakaret etmek senin ne haddine!” şeklinde tepki yorumlarında bulundu. Kısa süre içerisinde çok sayıda eleştirilere maruz kalan muhabir Ay, yaptığı tutarsız ve karalayıcı paylaşımını özür dahi dilemeden kaldırdı. Durumun vahameti noktasında töhmet altında kalan kamu kurumlarının nasıl davranacağı ise merak konusu. 

 

İlginizi Çekebilir

Ev değil, adeta cephanelik!

İlginizi Çekebilir

Ticari takside 200 adet kaçak içki ele geçirildi 

İlginizi Çekebilir

Polisler, üniversiteli gençlerin yanında

Haber Yorumları

Yorum Yaz

37316

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171