KIRIKKALE
27°
02:20

İmsak'a Kalan Süre

İslami Değerler Külliyesi’nde şehitler anıldı

İslami Değerler Külliyesi’nde şehitler anıldı


AŞURE İKRAM EDİLDİ

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle şehitleri anla etkinliği düzenlendi. Etkinlikte duygusal anlar yaşanırken, hep birlikte dualar edildi.  Şehit ailelerinin katılımı ile yapılan anma etkinliklerinde izleyiciler gözyaşlarına hakim olmadı. Aşure ikramı yapılan programda Vatan için Can Verenler Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu “ Bu vatana her zaman canımızı vermeye hazırız” dedi. Şehit Babası Erdal Nazlım “ Şehidimizi kalbimizde yaşıyoruz” dedi.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Gaziler adına konuşan Güney Doğu Gazisi “Şehit olmayı çok isterdim ama Rabbim Gazilik nasip etti.”  İslami Değerler Külliyesi Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Akyön “ Külliyemiz her zaman milli ve manevi değerlerimize hizmet edecektir. Ailece ziyaret edebileceğiniz tek mekan Siyeri Nebi Müzesi sizleri bekliyor.  Programımıza katılan tüm şehit yakını ve ailelerine, program icra eden tüm sanatçılarımız Abdul Samed Çelik, Mustafa Sürmeli, Musa Demirbaş, Hamza Işık, Hilmi Doğu, Adem Tek ve Murathan Önder hocamıza çok teşekkür ederiz.

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ

“Geceye katılan Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Turgay Sarıaydın, Selami Şimşek ve tüm konuklara teşekkür ederiz. İslami Değerler Külliyesi Siyeri Nebi müzesi düzenlediği etkinlikler ile Kırıkkale’nin manevi yüzü olmaya devam ediyor. Hayırsever iş kadını Dilek Taş ve Külliye tarafından yapılan aşure beğeni ile ikram edildi” dedi.

İlginizi Çekebilir

Eğitim yöneticileriyle değerlendirme toplantısı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de 78 bin aracın kaydı yapıldı

İlginizi Çekebilir

TSO Başkanı Varlı’dan Aybimaş’a destek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

90477

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171